1. Нікнейм гравця: Сергій Водний ID159931
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Клан порушника: CODEX
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Не в клані
5. Суть скарги: Хотів би затронути одну неприємну тему про гравця Сергій Водний ID159931
Даний гравець не вміє поводити себе з іншими гравцями за, що отримав покарання у вигляді КПЗ.
За це він подав скаргу на мене - ТУТ, зміст якої вже видалив. Аналогічна скарга тут, яку відмовили через відсутність тайм-кодів - ТИК
Гравець подає скаргу, та закриває свої неадекватні порушення, тобто обрізає фрапс. Тому надаю для розгляду адміністрації відео, для видачі покарання гравцю.
На відео №1 та відео №2 чітко чути як Сергій Водний ID159931 неодноразово ображає гравців та неадекватно висловлюється. Тайм коди надано нижче.
Також хочу зауважити, що дана ситуація відбувається постійно та не вперше. Подібна скарга від мене була раніше - ТИК
Також схожа скарга від іншого гравця ТУТ.
Хочу зауважити, що покарання у вигляді муту для гравця не дає ніякого результату, тому прошу розібратись по справедливості та винести дійсно справедливе рішення.
6. Докази (скріншот/відео): ВІДЕО №1 та ВІДЕО №2
7. Дата порушення: 22.01.2024
Тайм коди 1 відео:
00:10 - 01:40 (Неадекватні висловлювання + Образи гравців)
Тайм коди 1 відео:
00:04 (Неадекватні висловлювання)
00:23 (Неадекватні висловлювання)
00:53 (Неадекватні висловлювання + Образа гравців)
00:55 (Неадекватні висловлювання + Образа гравців)
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Клан порушника: CODEX
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Не в клані
5. Суть скарги: Хотів би затронути одну неприємну тему про гравця Сергій Водний ID159931
Даний гравець не вміє поводити себе з іншими гравцями за, що отримав покарання у вигляді КПЗ.
За це він подав скаргу на мене - ТУТ, зміст якої вже видалив. Аналогічна скарга тут, яку відмовили через відсутність тайм-кодів - ТИК
Гравець подає скаргу, та закриває свої неадекватні порушення, тобто обрізає фрапс. Тому надаю для розгляду адміністрації відео, для видачі покарання гравцю.
На відео №1 та відео №2 чітко чути як Сергій Водний ID159931 неодноразово ображає гравців та неадекватно висловлюється. Тайм коди надано нижче.
Також хочу зауважити, що дана ситуація відбувається постійно та не вперше. Подібна скарга від мене була раніше - ТИК
Також схожа скарга від іншого гравця ТУТ.
Хочу зауважити, що покарання у вигляді муту для гравця не дає ніякого результату, тому прошу розібратись по справедливості та винести дійсно справедливе рішення.
6. Докази (скріншот/відео): ВІДЕО №1 та ВІДЕО №2
7. Дата порушення: 22.01.2024
Тайм коди 1 відео:
00:10 - 01:40 (Неадекватні висловлювання + Образи гравців)
Тайм коди 1 відео:
00:04 (Неадекватні висловлювання)
00:23 (Неадекватні висловлювання)
00:53 (Неадекватні висловлювання + Образа гравців)
00:55 (Неадекватні висловлювання + Образа гравців)