Відмовлено Сергій Калісто|4.8. 6.36.|Для ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
697
Реакції
1,362
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм порушника:Сергій Калісто
3. Суть скарги:
Вітаю.

На мене було подано дві скарги, з якими я категорично не погоджуюся, оскільки вважаю, що в них наведено недостовірну інформацію та приписані порушення, яких фактично не було.

Перша скарга

На відео видно, що я бігав, після чого за мною почав переслідування Сергій Калісто. У відповідь я відкрив по ньому вогонь, після чого він застосував тайзер, а далі мене було вбито.
Автор скарги стверджує, що з мого боку був багаюз, однак на наданому відео відсутні будь-які ознаки використання багів або ігрових недоліків. Вважаю дане звинувачення безпідставним та таким, що не підтверджується доказами.

Друга скарга

Я рухався дорогою та помітив поліцейського, який стояв посеред проїжджої частини й відкривав вогонь по людині без будь-яких RP-відігровок. Я зупинився та запитав: «Що ви робите?»
Після цього на мене була подана скарга з обвинуваченням у PG та втручанні в RP-процес.
Щодо
PG — дане питання можна обговорювати, однак наголошую, що я не біг на озброєного поліцейського, не намагався його атакувати та не чинив жодної загрози, а лише зупинився перед ним.
Щодо
втручання в RP-процес — прошу звернути увагу, що сам RP-процес був відсутній, оскільки поліцейський не здійснював жодних RP-дій чи відігровок, а просто стояв і стріляв. Моє запитання не впливало на жодну RP-ситуацію та не переривало її.

Висновок

Вважаю, що автор скарг намагається мене злити, приписуючи мені порушення, яких фактично не було. Прошу адміністрацію об’єктивно розглянути ситуацію, уважно переглянути докази та дати справедливу оцінку діям усіх сторін.

Додатково

Окремо прошу звернути увагу на коректність використання RP-термінології автором скарг. У своїх звинуваченнях він плутає базові поняття, зокрема багаюз, DM Car та втручання в RP-процес.
На відеоматеріалах відсутні ознаки багаюзу, однак саме це порушення мені приписується. Так само не розрізняються поняття DM Car та інші ігрові ситуації, що свідчить про некоректну оцінку подій.
Крім того, автор скарги вважає, що RP-процес має місце навіть у ситуації, коли персонаж без будь-яких RP-відігровок просто стоїть і відкриває вогонь по іншому гравцю. Вважаю таке трактування помилковим, оскільки RP-процес передбачає наявність логічних RP-дій, комунікації та відігровок, а не їх повну відсутність.
У зв’язку з цим виникає логічне питання щодо рівня знання базових RP-термінів та правил, а також щодо того, яким чином автор скарг проходив обзвон на посаду полковника, якщо допускає подібні помилки у трактуванні фундаментальних понять.

Прошу адміністрацію врахувати даний момент під час розгляду скарг.

Правила Ukraine Gta які порушив гравець Сергій Калісто:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

4. Доказ порушення (скриншот/відео):Скарга№1///Скарга№2
5. Дата порушення:14.01.2026

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,340
Реакції
1,140
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Дві скарги написані на вас не можуть розцінюватись як злив гравця. Стосовно опису ваших порушень в скарзі - кожна людина має право на свою думку в описі скарги, але ваші дії перевіряє в скарзі безпосередньо адміністратор і виносить вердикт саме він, тому обманом адміністрації це теж назвати не можна, бо не гравець приймає рішення щодо вашого покарання та дійсності ваших порушень.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі