Відмовлено Сергій Коваленко/ БАН

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Тесак

Активний
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
202
Реакції
74
Бали
31
1. Сергій Коваленко
2. Андрюха Савчук
3. Я продав преміум Сергію Коваленку після чого получив бан( До цього я в нього питав чи не заборонено це він сказав що не знає.. я бачив що не мож продавати акаунти, дон валюту але про премку ніде не бачив тай всі продають премку прошу зняти покарання з поверненням коштів або зменшити термін покарання обіцяю більше такого не робити я знаю що не знання правил не звільняє мене від відповідальності але як адмін мені не сказав що це заборонено то чого він мене забанив? Надіюсь на адекватність адміністраторів які будуть вирішувати це питання готовий прийняти покарання але не бан) я вливав сюда гроші, час, і душу і от щоб мене ось так забанили.. якщо бан не знімлють то верніть гроші які я сюди потратив
4. Докази видачі покарання: (скріншот/відео): тайм код( 3:04 передача грошей) (3:30 момент передачі премки) Клац
IMG_20230416_182602_515.jpg

5. 16.04.2023

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Блокування було змінено на 15 діб. Покарання видано вірно. Заборонений обмін ігривих цінностей який не передбачений системою. Премку ви можете подарувати гравцю. Ну аж ніяк не продавати її за ігрову валюту.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі