Розглянуто Сергій Коваленко\\Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчик Тюбікович

Поважний гравець
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
164
Реакції
107
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Сергвій Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Ураган Хокаґе
  3. Суть скарги: Гравець Міко Коваленко получив віллу №36 До того як мав відбутися зліт.Вчора в ріелторці писало що ця вілла злітає сьогодні в 21:30 приїхав ставать на зліт а вілла вже куплена. Я думаю так як це дружина Сергія Коваленка він її просто передав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1723471169117.png
  5. 1723471064065.png
  6. Дата походження:12.08.2024

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
А як на ваших фото зрозуміти що це саме та вілла повинна була злітати? Там де дата і час не видно ніякої інформації, може це якась економка чи це щось) Як мені відомо ця вілла належить данній людині вже довгий час. Дивно, що ви думаєте, що вона мала злітати.

Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
43
Реакції
20
Бали
53
А як на ваших фото зрозуміти що це саме та вілла повинна була злітати? Там де дата і час не видно ніякої інформації, може це якась економка чи це щось) Як мені відомо ця вілла належить данній людині вже довгий час. Дивно, що ви думаєте, що вона мала злітати.
там де інформація, правіше пише будинок, а не квартира

Ураганчик Тюбікович

Поважний гравець
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
164
Реакції
107
Бали
46
коли вона появилась в державу я пришов подивився там писало агенція )

FST

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
какой блат, был откат этой виллы

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
я не откачу свой каждий 2 шаг
ситуація звісно цікава, але кидатися такими серйозними словами як блат досить не правильно. Сергій Коваленко дуже шановна людина, тому несправедливо так підписувати скаргу

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю

У зв'язку з тим що після перевірки деяких систем, вілла випадково потрапила у продаж, а саме на деякий час в рієлторці відобразився зліт, але тільки на той момент коли вона була в тестуванні, після перевірок була повернута власнику.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі