Розглянуто Сергій Коваленко / Взаємовиключні пункти двох правил

• Автор теми Видалений користувач 76965
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Видалений користувач 76965

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Макс Агресор
  3. Суть скарги: Мною була подана Скарга стосовно пункту 6.22. Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн Загальних правил та пункту 1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація.Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію. Привил зелених зон оскільки вони суперечать одне одному. Пояснюю якщо гравець- порушник, починає наносити шкоду іншому гравцеві в зеленій зоні то у гравця- потерпілого нема абсолютно ніякої можливості захистити свого персонажу. Так як згідно правила 1.1 є порушеннями FDinGZ або DMinGZ, а втеча в інтер'єр є порушенням пункту правил 6.22 за яке передбачено Варн. Я розумію правило 6.22 якщо це відбувається біля будинків чи квартир, чи магазинів, і можна дати відсіч порушнику, але виходить що в зеленій зоні просто потрібно чекати доки інший гравець закінчить порушення і зіткнутись з проблемами а саме витратою власних коштів, оскільки не завжди є лікарі а вилікуватись потрібно і доводиться тратити по 50 000 на платного лікаря, так як компенсація за подібне ніде не передбачена ні грошова ні лікування адміністратором за порушення іншим гравцем. Тому прошу вас пане Коваленко розглянути дані пункти правил та внести в них справедливі зміни які б давали можливість гравцям-потерпілим зберегти життя свого персонажа, або отримувати як мінімум компенсацію на лікування від гравця порушника за подібну ситуацію. P.S. Оскільки скарга не на конкретних адміністраторів серверу, а на пункти правил які може змінювати лише керівник проекту, прошу ГА, ЗГА не закривати скаргу до її розгляду керівником якого я повідомлю особисто.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження:15.12.2024

Останнє редагування модератором:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!
Ознайомившись з вашим зверненням, можу ствердити наступне:

Під час того як вбивають працівників державних організацій у зеленій зоні - ви можете давати відсіч тому, що це прирівнюється до нападу на територію і ви її обороняєте таким чином не порушуючи правила зелених зон.

Щодо гравців які почали по вас стріляти мали отримати покарання за "DM in GZ". А ви в тому числі за "Ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо)", тому, що ви втікли від перестрілки в інтер'єр, навіть якщо ви ховались тощо - це вважається порушенням.

Додатково ви навели приклад що якщо порушують, то я маю зберегти персонажа, так ви можете сховатись за укриття / будинок / авто і тд, але не в інтер'єр, бо це категорично заборонено, тому що у ньому встановлено системною зелена зона, яке не дозволяє продовжити вогонь.

Сподіваюсь я надав відповідь в усі ваші запитання, та надалі не буде виникати подібних непорозумінь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі