Розглянуто Сергій Кракобес//Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеша Мейсон

MasonFamQ 💖
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
35
Реакції
44
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Кракобес
2. Особистий нікнейм: Джеймс Рейн
3. Суть скарги: Я не згодний з виданням покарання. На відео не повна ситуація і оцінювати по цьому відео було не дуже корректно, до початку цього відео відбувалась вже ситуація з гравцем на ім'я Ростислав Пінкман. Від гравця в моменти цього конфлікту йшли провокації. Коли ми спокійно сіли в автомобіль, щоб не продовжувати конфлікт, від гравця пішла вже провокація після чого був так званий ДМ та образи в сторону гравця.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга від гравця Відповідь адміністратора
5. Дата походження: 03.09.24

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши відповідь адміністратора та відеофіксацію гравця,можу зауважити що адміністратор видав покарання вірно та в межах своєї компетенції.

Ви ціленаправлено підрізали авто (точніше спочатку вʼїхали у зад,через велику швидкість,не побачивши гравця),створюючи перешкоду в його руху,а надалі вже підрізали щоб зупинити та почали використовувати нецензурну лексику та образи.

Також можу зауважити що «розсінхрон»це звичайне діло,від якого ніхто не застрахований,на що людина вам пояснила як вона рухалась адекватними словами(також ці слова підтверджені на відеодоказі гравця)
Ви могли спілкуватись адекватніше,зрозуміти обставини та розʼїхатись.

Якщо у вас є так звана «відеофіксація»подій (як ви заявляєте)які відбувались до цього,складіть скаргу на форум.

Покарання видано вірно!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі