Розглянуто Сергій Лютик | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксавье Брукс

Тревор Фитцджералд
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
205
Реакції
73
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
  2. Особистий нікнейм: Тревор Фитцджералд
  3. Суть скарги: Даний адміністратор видав скіни на івенті коли люди просили їх не видавати (Я розумію що це на його росуд) після івенту я пишу в репорт "Сергій Лютик тп" Я кажу чого коли вас попросиди не видавати скіни на івенті ви їх видали, він меня сказав що це на його росуд, я кажу ну можно було поступитися та не видати він каже "Ще щось?" це є завуальовано "Мені пох#й" я сказав як є "Ви мені відповідаєте на пох#ях" Він каже я й не збирався, потім через 2 хвилини мені прилітає мут за "Нешанобливе ставлення до адміністрації" Я не можу зрозуміти в грі не можна висловлювати свою думку? Чи це просто Лютив високомірна людина? Я нікого не образив, лиш сказав НЕ образливу думку, воно ттак і було.Я лічно знаю як спілкується адмін команда, там полний піз#ец. Так він ще після покарання виводить своїм "Приємної гри і так далі" тим самий правакує людей. Прошу убрати нах#й Сергія Лютика с посади.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03.08.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Адміністратор надав докази.

Вам було пояснено що адміністрація на свій розсуд може видавати або не видавати скіни на івенті.

По статистиці проведення перестрілок,дуже рідко це робимо,але іноді практикуємо видачу скінів.

З вашої сторони неповажно було сказано,тому адміністратор видав покарання.

Від адміністратора неповаги не почула.

Не порушуйте наступного разу.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі