Відмовлено Сергій Лютик // відмова в обзвоні на і.п.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик ( Коля Крупа)
  2. Особистий нікнейм: Тимур Марков
  3. Суть скарги:
    Вітаю , о 23 годині прилітає мені повідомлення в телеграм від КІПа Сергія Лютика : "Вітаю вам відмовлено в обзвоні !" . *тик*
    Мені стало цікаво та я написав : "А можно пожалуйста узнать причину?)" . На що отримую повне видалення переписки з Сергієм . Але на форумі ще досі зелений тег схвалено на мою заявку .

Також це все може бути зв*язано з моїми повідомленями адресовані ГСу Колі Крупі у діскорді спілкування *тик* та ще гравець Енджей Хефнер задав подібне запитання .
    Потім я написав в жарт "Тогда вы некомпетентный или блатер?)" на що отримав "+" у відповідь (потім поміняв на -) .
    Так були гравці які підозрівували Колянчика у блаті до кандидата але вже президента .
    Також запитання до Колі або Дениса Тимошика як ви могли схвалити кандидата з 6 лвл та без партії , на що вони відповіли на трибуні що він непартійний , але-ж за правилами повина бути схвалена партія що було вказано в заявці . Навіть якщо ми не візьмемо до уваги що він без партіїї та з 6 лвл . В чаті на трибуні 98% тих хто там були негативному вставлені
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): раз два
  5. Дата походження: 03/08/24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Ваші повідомлення до ГСа Колі Крупи та обговорення з іншими гравцями викликали підозри щодо вашої компетентності та наявності конфліктів інтересів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі