Відмовлено Сергій Лютик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

микита гайлевич

Новий гравець
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
20
Реакції
0
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
  2. Особистий нікнейм: Ангіліна Джолі
  3. Суть скарги: Людина їде по зустрічній смузі (ДТП) він виходе починає ДМ машину і потім мене в мене мало хп але я його добиваю проходе час и мене в деморган по причині дм а Нічого що людина їзде по нон рп мене дм а відкидують мене я кличу адміна він каже що сам все бачив і відкинув мене а як людина дм кар він каже не бачив я починаю писати в офтоп який він сліпий і каже приємної гри і кік на 7 днів + деморган на 60 хв .Доповненя) я погоджуюсь вбила але дм мене и кар він його даже не пічає я зрозуміла що це друзі скоріш за все і скарги на форумі не було але відкинули.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео).Сюда,

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Переглянувши відеодокази від адміністратора, а саме Есмі Маккалістер можу винести вердикт:
На відео видно, як Ви на дорозі вбиваєте людину, за що отримуєте покарання. Також, їзда по зустрічній смузі не вважається NonRP Drive. На рахунок того, що гравець Ілля Косюк почав наносити першим по вас урон не відеодоказі не виявлено
На рахунок блокування: Від Вас поступали досить серйозні образи в адресу адміністратора Сергія Лютика, коли він прилетів пояснити ситуацію, за що отримали блокування.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі