Розглянуто Сергій Пасечник // Адмін не знаючий що таке багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,994
Реакції
1,197
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги:
І так, починаємо з кількох моментів.

1) Про мотив і стеження.
Схоже, ця людина так образилась, що тепер спеціально стежить за мною в грі і миттєво реагує, як тільки дізнається що я онлайн. Я далі поясню, чому вважаю, що це не випадковість, а свідоме переслідування.

2) Інцидент №1 — стрільба з вікна.
Так, я признаю: я сидів на пасажирському місці та стріляв. Але я не стріляв по інших гравцях і не цілився в машини — я стріляв у пустоту. Це — ***********************************изм з усіх боків: як мінімум дивно, що адміністратор сидить в очікуванні, щоб кинутися карати при першій же нагоді. Цей випадок не містить ніякого шкоди іншим гравцям — отже, жорстке покарання виглядає надмірним.

3) Інцидент №2 — багоюз (помилка в інвентарі / залишена зброя).
Після того як мене посадили, у мене лишилась зброя з роботи інкасаторів. Замість розумного розслідування та перевірки логів, цей персонаж (адмін) продовжує слідкувати за мною і миттєво виносить варн за багоюз. Серйозно? В’язниця в деморгані — це не рольовий світ, це нон-РП зона. Якщо залишилась зброя через системний баг — це технічна проблема, і її треба розбирати через логи та перевірки, а не кидати варни, базуючись на особистих упередженнях.

4) Рекомендація для адміністратора
Піди вивчи, які взагалі бувають види багозів, або спитай старших адмінів, які в цьому шарять. Якщо потрібно — я поясню, які бувають ситуації і як їх правильно класифікувати. Не працюй на емоціях і не видавай покарань без розуміння механіки.

5) Про професіоналізм адміністратора.
Ти займаєш посаду адміністратора (4 рівень), але, судячи з усього, навіть базових правил не знаєш. Це смішно і неприйнятно. Адміністратор має діяти не за особистою образою, а по правилах та доказах.

6) Вимоги та очікувані кроки.
Я хочу, щоб ця ситуація була розглянута офіційно:

• Перевірити всі докази (логи, таймстемпи, записи, скріни) у відповідального адміністратора.
  • Опублікувати чітку письмову відповідь під цією темою з роз’ясненням аргументації рішення.
  • Якщо буде доведено необ’єктивність або халатність з боку адміністратора — він має отримати відповідне покарання за зловживання повноваженнями.
  • Вимагаю компенсацію за незаконні покарання.
  • Адміністратор, який виносив варни без доказів, має відкликати свої рішення і вибачитись публічно.

7) Докази, які прошу перевірити.

• Логи видачі зброї та інвентарю на момент інциденту.
  • Логи заходів адміністратора (коли заходив в систему спеку, які дії робив).
  • Таймстемпи покарань та відповідні серверні логи.
  • Скріншоти/відео з моменту подій (якщо є).

8) Наступні кроки з мого боку.
Я наддам весь доступний матеріал (скріни, відео, свідчення). Якщо потрібно — опишу детально як це сталось, або показати, що це технічна проблема, а не навмисне порушення.

Тому я вимагаю об’єктивного розгляду, публічного роз’яснення і компенсації у разі неправомірних дій адміністратора. І хай адміни нарешті почнуть діяти як дорослі, а не як образливі фани, що сидять і чекають на чергову можливість кинутися карати.

Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1764932493911.png
1764932515572.png
5. Дата порушення: 05.12.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Давайте розберемо Вашу скаргу детально, надаючи Вам відповідь по кожному із пунктів.
1. " 1) Про мотив і стеження" Це являється цілковитою маячнею (ГА по логам може перевірити). Почав стежити за Вами після того, як Ви, будучи інкасатором, вбили 2-х працівників НПУ.
2. " 2) Інцидент №1 — стрільба з вікна " Переїзжаючи через міст Ви стрельнули 1 раз по автомобілю, чкий проїзжав поруч із Вами. Але покарання я Вам не видав, так як допускав, що вистріл міг статися випадково. Далі ж, Ви продовжили стріляти по дорозі. Якщо ми з Вами почитаємо уважно правило UKRAINE GTA 6.50, то ми побачимо: 6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. Тому, покарання видано вірно
3. " 3) Інцидент №2 — багоюз (помилка в інвентарі / залишена зброя) " На жаль, перевірити самостійно логи не можу, тому, Ви були покарані та логи були запрошені. Хочу зазначити, що одразу після покарання я неодноразово пробував повторити залишення зброї, яка знаходилась в руках і в мене нічого не вийшло. Якщо по логам спростується інформація про багоюз - покарання буде зняте.

Далі Ваше неповажне ставлення навіть коментувати не буду
Всі докази на Ваші порушення та мої спроби перевірки надам ГА/ЗГА
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
Приємної гри на UKRAINE GTA

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю Шановний Гравець !
Подивившись відео доказ Адміністратора виношу вердикт:
Покарання видано вірно!
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Попередження видано Вірно
Оскільки ви Дістали М4 з інвентарю !

Оскільки Адміністратор не проти, покарання буде змінене з попередження на деморган!
За повторне порушення ви отримаєте WARN без можливості оскарження !
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі