Відмовлено Сергій Пасечник/ Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SanyaA

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
94
Реакції
52
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Саня Одеський
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги: Я звернувся до репорту з повідомленням "Пасечник тп", маючи на меті поставити запитання, а не оскаржувати будь-яке покарання.У відповідь адміністратор Сергій Пасечник написав «Якщо не згодні з покаранням звертайтесь на форум».Про яке саме покарання йшла мова мені не було зрозуміло, оскільки жодного покарання я не оскаржував і навіть не згадував. Таким чином, адміністратор самостійно зробив хибний висновок щодо мети мого звернення, не уточнивши деталей. Після цього я повторно звернувся в репорт і написав "Адміністрація тп , крім Сергія Пасечника", скільки саме з ним у мене вже виникло непорозуміння, і я хотів, щоб на репорт відповів інший адміністратор, який міг би вислухати моє питання. На репорт прийшла адміністратор Христя Кравченко, пізніше також прибув Сергій Пасечник, незважаючи на те що я написав «крім». Я у войсі коректно зазначив:
«Я ж написав, щоб Пасечник не приходив на репорт» без образ, без підвищеного тону. Коли я почав ставити запитання Христі Кравченко, Сергій Пасечник видав мені мут, аргументувавши це «неповагою до адміністратора». Зі свого боку я не вбачаю в своїх діях жодної неповаги, оскільки:
  • я не використовував образливих слів
  • не порушував правил спілкування
  • лише наполягав на тому, щоб мій репорт розглядав інший адміністратор, що не заборонено правилами.
    Вважаю, що в даній ситуації адміністратор проігнорував формулювання репорту «крім»,
    застосував покарання без достатніх підстав, керуючись особистим сприйняттям, а не фактичним порушенням правил. Прошу головну адміністрацію надати оцінку діям адміністратора Сергія Пасечника та розглянути питання щодо доцільності виданого мені покарання, а також коректності поведінки адміністратора під час обробки репорту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Медіапрогравач 15.12.2025 14_26_05.png

5. Дата порушення: 15.12.2025

Останнє редагування:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю шановний гравець ! Покарання видано вірно !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі