Відмовлено Сергій Пасечник, Мирослав Коваленко | Дивують своєю інтелектуальністю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Мирослав Коваленко, Cергій Пасечник
  2. Особистий нікнейм: Владислав Черевач
  3. Суть скарги: отримав блокування спочатку на 4 дні за образи адміністрації, потім на місяць, перевидав Пасечник. Максимально не згоден з покаранням, із самого початку ніяких образ не було, після видачі блокування на 4 дні буквально не за що, мене вивело на емоції та в особистих повідомленнях із "бравим" адміном Сергієм я трішки неадекватно висловився, але це було на підставі видачі мені блокування без вагомої на те причини. Також перевидачу зробив Сергій Пасечник, у покаранні він не вказав, що це перевидача, та також написав // by Коваленко, хоча він саме до цьої ситуації причетності немає, форму він не кидав в адмін чат. Сергій вирішив сам написати, що то Коваленко відповідальний за покарання. З даними адміністраторами прохання провести строгу бесіду та видати відповідні покарання, тому що останнім часом, як я бачу, проводяться тільки бесіди, а покарання не видаються. Прохання зняти блокування.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -, чекніть ахісторі.
  5. Дата походження:10.06.25

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю Шановний гравець.
Хотів би надати відповідь щодо скарги:

Щодо першого блокування на 4 дні:

Покарання було видано відповідно до правил Ukraine GTA, за образи в адресу адміністрації. Відповідна поведінка порушує встановлені норми спілкування з адміністративною командою, незалежно від того, чи вважаєте Ви покарання обґрунтованим. Ми нагадуємо, що емоційні реакції не виправдовують порушення правил.

Щодо перевидачі покарання:

Перевидача на місяць здійснена правомірно з урахуванням агресивної, образливої лексики в особистих повідомленнях, які Ви адресували мені.(в тому числі заклики до смерті, образи, є грубими порушеннями як морально, так і правил.

Висновок:

Ваше блокування є повністю обґрунтованим та залишатиметься в силі. Зняття або скорочення терміну не передбачається. Адміністрація діє в межах правил, встановлених для збереження порядку та поваги в спільноті.
Приємної гри на UKRAINE GTA

Останнє редагування:

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт:
покарання видано вірно

Також адміністратор надав свою відповідь вище

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі