Розглянуто Сергій Пасечник/Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Сергій Пасечник
2. Ілля Абсолют
3. Ми зупиняли авто для перевірки кланів я 2 рази попросив зупинитися, але людина відмовляється зупинятися і я вимушений стріляти по колесам, так як він не зупиняється. І я рахую що це є рп ситуація, так як ми зупиняли авто для перевірки кланів, а Пасечник бере і відкидає по максимуму, я рахую це покарання видане не вірно і це є вмішування в RP процес, мій друг покликав данного адміністратора що б розпитати бо він мене ігнорував, він каже що ми без бази данних просто стріляли по ворожому клані і без ніяких попереджень про перевірку і що я порушив 6.53, хоча там є виняток:
6.53. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток:
якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
І під час того як я писав данну скаргу стався ще один інцидент, де мене Пасечник відкинув за дб, хоча ніякого дб не було. Прошу видати покарання данному адміністратору та видати мені компенсацію за те що він мені видав 2 покарання не вірно
4. 6.53 де тут дб?
5. 25.04

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Переглянувши докази, адміністратор отримає покарання за неуважність
Приємної гри на
UKRAINE GTA
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі