Розглянуто Сергій Пасечник|Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
575
Реакції
1,075
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Пасечник
3. Суть скарги:Я рухався поряд з евакуатором та спостерігав за його роботою, не створюючи жодних перешкод руху ані евакуатору, ані іншим учасникам дорожнього руху. Я не підрізав транспорт, не блокував проїзд, не здійснював різких або провокаційних маневрів.
Після цього працівники поліції без зрозумілих причин намагалися мене затримати. Я відігнав транспортний засіб на безпечну відстань і зупинився, не проявляючи агресії та не порушуючи правил. Незважаючи на це, на мене було направлено зброю, хоча я просто стояв і не становив жодної загрози.
Я не розумію, у чому полягає провокація з мого боку. Спостереження за роботою поліції або евакуатора не є порушенням правил. Провокацією можна вважати підрізання, навмисне створення перешкод руху або агресивні дії, яких з мого боку не було.
Прошу надати пояснення, які саме мої дії були розцінені як провокаційні або такі, що стали підставою для видання покарання.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:01.01.2026

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,083
Реакції
511
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Ви були покарані за навмисну провокацію гравців. Ви більше 5ти хвилин катались за співробітником НПУ. Як тільки співробітник хотів відігрувати з Вами будь-яке РП - Ви відразу покидали місце, але недалеко, а розвернулись та продовжували провокувати. На Вашому ж відео це чітко видно

Очікуйте розгляду скарги від ГА/ЗГА

Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі