Розглянуто Сергій Пасечник // Не компетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,191
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги:
Було виписано покарання за deathmatch, з яким я категорично не погоджуюся. Тому я звернувся до адміністратора, який його застосував, щоб нарешті зрозуміти — за що саме мене покарали.

Перший репорт містив просте запитання:
«Пасічник, за яку саме ситуацію я отримав покарання?»

У відповідь я отримав відписку рівня «не заважай — іди на форум»:
«Якщо ви не згодні з покаранням — зверніться на форум».

Ок, добре. Через кілька хвилин я повторно уточнюю:
«Пасічник, я хочу поговорити без форуму».

І знову формальна відповідь:
«Покарання були за порушення правил. Якщо не згодні — пишіть оскарження».

Після цього я ще двічі спробував отримати відповідь через репорт — мене просто проігнорували. Як результат — я був змушений шукати адміністратора в приватних повідомленнях Discord. Там відповіді породили ще більше питань (докази будуть прикріплені).

От тут у мене й виникає логічне питання:
то що, бляха, настільки важко адмінам зайти в Discord і пояснити ситуацію на 30 секунд без форумної бюрократії? Адміністратор — не якийсь турист, це офіційна особа проєкту, яка зобов’язана комунікувати з гравцями, а не морозитися й кидати відписки.

Щодо самого “порушення”.
Я був на сервері, перевіряв території, що належать Toxic, і шукав кланових гравців. Побачив гравця на території — відкрив вогонь. Почалася перестрілка. Після старту бою він покинув територію — у мене все одно зберігалося право добити. Це базовий механізм територіальних конфліктів.

У мене тепер конкретні питання:

1. Чому адміністратор, не маючи уявлення про правила взаємодії між кланами на цих територіях, лупанув покарання навмання?
  2. Чому після видачі покарання він навіть не спробував перевірити, чи його рішення коректне, і фактично втік від комунікації?

Прошу:

• Провести розгляд скарги та надати чіткий висновок щодо правомірності покарання.
  • Якщо покарання було видане криво й невмотивовано — видати адміністратору догану за неуважність.
  • Окремо оцінити його поведінку в комунікації з гравцями й, за потреби, застосувати дисциплінарні заходи.

Бо це не робота адміністратора — це халатність і нехтування обов’язками.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Перший репорт
Другий репорт
Відповідь адміністратора в особистих повідомлень
Ситуація за яку я отримав покарання
5. Дата порушення: 18.12.2025

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!
Дякуємо вам за звернення.
З адміністратором було проведено жорстку профілактичну бесіду, а також застосовано відповідні штрафні санкції
Дякуємо за звернення та бажаємо приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі