- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,992
- Реакції
- 1,191
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм: Іван Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги:
Було виписано покарання за deathmatch, з яким я категорично не погоджуюся. Тому я звернувся до адміністратора, який його застосував, щоб нарешті зрозуміти — за що саме мене покарали.
Перший репорт містив просте запитання:
«Пасічник, за яку саме ситуацію я отримав покарання?»
У відповідь я отримав відписку рівня «не заважай — іди на форум»:
«Якщо ви не згодні з покаранням — зверніться на форум».
Ок, добре. Через кілька хвилин я повторно уточнюю:
«Пасічник, я хочу поговорити без форуму».
І знову формальна відповідь:
«Покарання були за порушення правил. Якщо не згодні — пишіть оскарження».
Після цього я ще двічі спробував отримати відповідь через репорт — мене просто проігнорували. Як результат — я був змушений шукати адміністратора в приватних повідомленнях Discord. Там відповіді породили ще більше питань (докази будуть прикріплені).
От тут у мене й виникає логічне питання:
то що, бляха, настільки важко адмінам зайти в Discord і пояснити ситуацію на 30 секунд без форумної бюрократії? Адміністратор — не якийсь турист, це офіційна особа проєкту, яка зобов’язана комунікувати з гравцями, а не морозитися й кидати відписки.
Щодо самого “порушення”.
Я був на сервері, перевіряв території, що належать Toxic, і шукав кланових гравців. Побачив гравця на території — відкрив вогонь. Почалася перестрілка. Після старту бою він покинув територію — у мене все одно зберігалося право добити. Це базовий механізм територіальних конфліктів.
У мене тепер конкретні питання:
Прошу:
Бо це не робота адміністратора — це халатність і нехтування обов’язками.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Перший репорт
Другий репорт
Відповідь адміністратора в особистих повідомлень
Ситуація за яку я отримав покарання
5. Дата порушення: 18.12.2025
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги:
Було виписано покарання за deathmatch, з яким я категорично не погоджуюся. Тому я звернувся до адміністратора, який його застосував, щоб нарешті зрозуміти — за що саме мене покарали.
Перший репорт містив просте запитання:
«Пасічник, за яку саме ситуацію я отримав покарання?»
У відповідь я отримав відписку рівня «не заважай — іди на форум»:
«Якщо ви не згодні з покаранням — зверніться на форум».
Ок, добре. Через кілька хвилин я повторно уточнюю:
«Пасічник, я хочу поговорити без форуму».
І знову формальна відповідь:
«Покарання були за порушення правил. Якщо не згодні — пишіть оскарження».
Після цього я ще двічі спробував отримати відповідь через репорт — мене просто проігнорували. Як результат — я був змушений шукати адміністратора в приватних повідомленнях Discord. Там відповіді породили ще більше питань (докази будуть прикріплені).
От тут у мене й виникає логічне питання:
то що, бляха, настільки важко адмінам зайти в Discord і пояснити ситуацію на 30 секунд без форумної бюрократії? Адміністратор — не якийсь турист, це офіційна особа проєкту, яка зобов’язана комунікувати з гравцями, а не морозитися й кидати відписки.
Щодо самого “порушення”.
Я був на сервері, перевіряв території, що належать Toxic, і шукав кланових гравців. Побачив гравця на території — відкрив вогонь. Почалася перестрілка. Після старту бою він покинув територію — у мене все одно зберігалося право добити. Це базовий механізм територіальних конфліктів.
У мене тепер конкретні питання:
- Чому адміністратор, не маючи уявлення про правила взаємодії між кланами на цих територіях, лупанув покарання навмання?
- Чому після видачі покарання він навіть не спробував перевірити, чи його рішення коректне, і фактично втік від комунікації?
Прошу:
- Провести розгляд скарги та надати чіткий висновок щодо правомірності покарання.
- Якщо покарання було видане криво й невмотивовано — видати адміністратору догану за неуважність.
- Окремо оцінити його поведінку в комунікації з гравцями й, за потреби, застосувати дисциплінарні заходи.
Бо це не робота адміністратора — це халатність і нехтування обов’язками.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Перший репорт
Другий репорт
Відповідь адміністратора в особистих повідомлень
Ситуація за яку я отримав покарання
5. Дата порушення: 18.12.2025