Розглянуто Сергій Правда / Оскарження закриття політичних партій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Сергій Правда
  2. Особистий нікнейм: Єгор Духов
  3. Суть скарги: я хочу повідомити про перевищення посадових повноважень від Сергія Правди, тому що Сергій Правда, минулий президент Південної України закрив 5 партій через неактив, при цьому не закривши 6 партій які теж були в неактиві. Сергій Правда не міг закривати партії через неактив тому що в Південній Україні немає закону про політичні партії
    Прохання до ГС держ. та ЗГС держ., відкрити всі зачинені Сергієм Правдою політичні партії
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/forums/Партії.338/
  5. Дата порушення: 19.11.2024 - 05.12.2024

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
407
Реакції
1,052
Бали
153
Вітаю, надам відповідь попередньо до відповіді ГС/ЗГС Держ але попрошу посилатись на правила партій.

Попередньо всі партії закривались з погодженням Слідкуючого за ВРУ, з попереднім запитом чи можна так робити чи ні.

У нас є правила партій, в яких є пункт який ви певно пропустили [click] :

Після схвалення партії, тема залишається відкритою. Лідер та куратори партії повинні слідкувати за нею:

• Переглядати заявки на вступ в партію
  • Актуалізувати інформацію про партію
  • Публікувати роботу партії
Примітка: за невиконання своїх обов'язків, партія/окремі її члени отримуватиме санкції у вигляді попереджень/доган/штрафів.

Обов'язковою умовою ведення партійної діяльності є активність, навіть якщо партія програла вибори (максимально активізуватися, критикувати владу, бути жорсткою опозицією) -

Гравці - Партії яких були закриті були неактивні, що є прямою причиною для зачинення партій.
Для цього не потрібно створювати окремі правила як ви зазначили "про політичні партії".

Тому очікуємо рішення від ГС/ЗГС Держ за їх розглядом

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
Відповідаючи на ваш коментарій, одразу скажу що я не звинувачую вас в вчинені якогось злочину, та не переслідую цілі щоб ви отримали покарання, але я хочу щоб всі зачинені партії знову відкрили так як крім того що немає закону про політичні партії, в правилах на які ви посилаєтесь немає пункту про те що ви маєте право закривати партію за неактив, і навіть якщо б це правило було, тоді воно повинно бути прописано у законі про політичні партії тому що політичні партії це РП процес.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
Вітаю, надам відповідь попередньо до відповіді ГС/ЗГС Держ але попрошу посилатись на правила партій.

Попередньо всі партії закривались з погодженням Слідкуючого за ВРУ, з попереднім запитом чи можна так робити чи ні.

У нас є правила партій, в яких є пункт який ви певно пропустили [click] :

Після схвалення партії, тема залишається відкритою. Лідер та куратори партії повинні слідкувати за нею:

• Переглядати заявки на вступ в партію
  • Актуалізувати інформацію про партію
  • Публікувати роботу партії
Примітка: за невиконання своїх обов'язків, партія/окремі її члени отримуватиме санкції у вигляді попереджень/доган/штрафів.

Обов'язковою умовою ведення партійної діяльності є активність, навіть якщо партія програла вибори (максимально активізуватися, критикувати владу, бути жорсткою опозицією) -

Гравці - Партії яких були закриті були неактивні, що є прямою причиною для зачинення партій.
Для цього не потрібно створювати окремі правила як ви зазначили "про політичні партії".

Тому очікуємо рішення від ГС/ЗГС Держ за їх розглядом
Також хочу спитати, чому ви не закрили останні 6 партій, які теж не проявляли активність вже декілька місяців?

Стас Яворський

Ст.Адміністратор | Сл.ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
370
Реакції
212
Бали
48
Веб-сайт
forum.ukraine-gta.com.ua

Вітаю, шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу можу винести наступний вердикт:
Згідно з правилами ООС, неробочі партії у рамках РП не можуть існувати. Це обумовлено необхідністю дотримання встановлених норм активності та взаємодії між учасниками.
У зв’язку з цим зазначені партії були закриті через їхню неактивність.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі