Ендрю Ткач
Козак
- Реєстрування
- 2 Лип 2022
- Дописи
- 59
- Реакції
- 14
- Бали
- 13
- Вік
- 24
- Нікнейм адміністратора:Сергій Романович
- Особистий нікнейм:Станіслав Боклан
- Суть скарги:
Я написав скаргу посилання , в якій йдеться про те , що мене за дмли ,але перед цим я почав стреляти по колесам іншого автомобіля, який мене довгий час підрізав. У відповідь на мою скаргу цей адміністратор видав мені покарання за ДМ кар ("DM Car" - умисне псування транспортних засобів без IC-причини.).
Як на мене саме в цій ситуації була "величезна" ІС-причина, прошу зауважити що я із фракції "ЗСУ" і віз бк, тому будь який прояв агресії яміг розцінити як напад , але я вирішив просто продовжувати шлях і очікувати коли цій людині треба буде звернути , як бачимо на відео він навіть після того я побачв шо я звернув , розвернувся і направився до мене ,в цей момент я вже зрозумів що треба щось задіювати :я використав зброю та начав стреляти по колесах.
Після того як я побачив ми списались з цим адміном . та він сказав що я підрізав на відео його першим, я не розумію як можна було дивитися то відео , щоб побачити шо я підрізав першим . Після того як я сказав йому шо ця людина підрізала першою наша переписка припинилась і мене посадили в деморган на 15 хвилин і добавивши цей допис у мою історію покарань посилання.
Я не прошу якось наказувати цього адміністратора чи щось подібне , я розумію що робота адміністтратора дуже важка і кожне відео передивлятись від а до я це дуже важко, я лише прошу шоб прибрали в мене цей допис та більше такого не повторювалось.
Дякую за увагу
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
- Дата походження: 10.07.2024
Останнє редагування модератором: