Розглянуто "Сергій Романович" / "я зовсім не погоджуюсь з рішеням адміністратора на мою скаргу"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ендрю Ткач

Козак
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
14
Бали
13
Вік
24
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Романович
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Боклан
  3. Суть скарги:
    Я написав скаргу посилання , в якій йдеться про те , що мене за дмли ,але перед цим я почав стреляти по колесам іншого автомобіля, який мене довгий час підрізав. У відповідь на мою скаргу цей адміністратор видав мені покарання за ДМ кар ("DM Car" - умисне псування транспортних засобів без IC-причини.).

Як на мене саме в цій ситуації була "величезна" ІС-причина, прошу зауважити що я із фракції "ЗСУ" і віз бк, тому будь який прояв агресії яміг розцінити як напад , але я вирішив просто продовжувати шлях і очікувати коли цій людині треба буде звернути , як бачимо на відео він навіть після того я побачв шо я звернув , розвернувся і направився до мене ,в цей момент я вже зрозумів що треба щось задіювати :я використав зброю та начав стреляти по колесах.

Після того як я побачив ми списались з цим адміном . та він сказав що я підрізав на відео його першим, я не розумію як можна було дивитися то відео , щоб побачити шо я підрізав першим . Після того як я сказав йому шо ця людина підрізала першою наша переписка припинилась і мене посадили в деморган на 15 хвилин і добавивши цей допис у мою історію покарань посилання.

Я не прошу якось наказувати цього адміністратора чи щось подібне , я розумію що робота адміністтратора дуже важка і кожне відео передивлятись від а до я це дуже важко, я лише прошу шоб прибрали в мене цей допис та більше такого не повторювалось.

Дякую за увагу

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
  5. Дата походження: 10.07.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація спірна, але факт нанесення шкоди авто був, хоча на мою думку не обов'язково було відкривати вогонь по авто, також з вашого боку були порушення правил PG (не рухались коли у ваш бік їхало авто на великій швидкості, тобто відсутній інстинкт самозбереження) + MG + NonRp дії (розмова про "ДМ" після смерті) , адміністратор не видав вам покарання за це.
Також повідомляю, що прибрати покарання з вашої їсторії не є можливим з технічної точки зору.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі