Відмовлено Сергій Савченко // Спроба обману адміністрації, наклеп, обговорення дій адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skinpiq

Козак
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
55
Реакції
17
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Сергій Савченко
  2. Особистий нікнейм: Женя Грінка
  3. Суть скарги: Гравець освідомлено спробував обманути адміністрацію на користь того, щоб адміністрація змінила вердикт жалоби. Цитую: "Чому людина відписала в чат, що вона вас чує", та "Швидше за все, була, адже людина не напише просто так "та чую тебе"" . Хоча на скріні видно, що вона мене не чує. Тобто він порушив: 4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів. клац. Розділ правил форуму.
    Також він каже, що я ніби то якось спровокував її, хоча доказів на це він немає того що я це робив, Стейсі Савченко сама говорить "тебе не чути дурень" - це означає, що я навіть щось нормально сказати не міг. 4.2 Заборонено прояв неповажного ставлення до співрозмовника, наклеп по відношенню до користувачів форуму та інших осіб. | Бан 10 днів. Розділ правил форуму. клац.
    Крім того гравець обговорює дії адміністрації, також задля винесення вердикту вигідного для себе: "
    На місці адміністрації я б попросив повний відеозапис усієї ситуації....."
  4. Докази (скріншот/відео): жалоба де він порушив
  5. Дата порушення: 07.07.2025

Останнє редагування:

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

В прикріпленому скріншоті у скарзі чітко видно фразу «Я тебе не чую», а не «Та чую тебе». Через це, всі припущення в провокації не можуть бути врахованими.
Без інших доказів — особисті висновки не можуть бути підставою для покарання.
Можливо, гравець Сергій Савченко не правильно прочитав написане на скріншоті, що й призвело до непорозуміння.
Також можу добавити, що під час розгляду скарг, адміністрація керується виключно наданими фото- та відеодоказами, а не припущеннями чи особистими висновками гравців.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі