Артур Рубінштейн
(М-СБУ)03
- Реєстрування
- 6 Лис 2022
- Дописи
- 183
- Реакції
- 124
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм:Артур Екстезі
2. Нікнейм адміністратора:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Я розумію, коли порушення робиться навмисно, але якщо це сталося один раз, одразу давати покарання – несправедливо. На фрапсах чітко видно, що в мене залагало. Також незрозуміло, чому співробітник НПУ перебував у формі та ще й стояв на радарах – як він пояснить, за що саме виписав штраф?
Крім того, можуть виникнути питання: чому співробітник НПУ стріляв у ЗЗ, і чому адміністратор не покарав гравців, які також відкривали стрілянину. Це вже виглядає як неуважність, а можливо й як блат.
Прошу перевірити дії адміністратора, а також або видати покарання гравцям, які стріляли, або надати моральну компенсацію у розмірі 50 тисяч гривень.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення: 11.01.2026
2. Нікнейм адміністратора:
Сергій Харрисон
3. Суть скарги:Покарання ДБ6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Я розумію, коли порушення робиться навмисно, але якщо це сталося один раз, одразу давати покарання – несправедливо. На фрапсах чітко видно, що в мене залагало. Також незрозуміло, чому співробітник НПУ перебував у формі та ще й стояв на радарах – як він пояснить, за що саме виписав штраф?
Крім того, можуть виникнути питання: чому співробітник НПУ стріляв у ЗЗ, і чому адміністратор не покарав гравців, які також відкривали стрілянину. Це вже виглядає як неуважність, а можливо й як блат.
Прошу перевірити дії адміністратора, а також або видати покарання гравцям, які стріляли, або надати моральну компенсацію у розмірі 50 тисяч гривень.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення: 11.01.2026