Розглянуто Сеінт | R-1875

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
390
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер
2. Нікнейм порушника: Марко Харбор
3. Назва клану порушника: SaintDevils
4. Суть скарги:
Даний гравець влетів у мене в зеленій зоні, після чого одразу відкрив стрільбу без жодної причини. Зі свого боку я не вчиняла жодних порушень.
Додатково гравець почав погрожувати мені покаранням, хоча підстав для цього не було. Варто зазначити, що карта чітко позначає зелену зону (парковка, дорога, територія біля церкви), тому його дії є свідомим порушенням правил.
Також гравець провокував мене на стрільбу у відповідь, що прямо заборонено правилами серверу. Загалом під час ситуації було допущено неодноразові порушення.
Прошу адміністрацію звернути увагу на даного гравця та перевірити його історію покарань, оскільки він систематично порушує правила проєкту та псує ігрову атмосферу.

Друге відео тайм код від 0 до 52 секунд
1:10 до кінця
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1 відео
2 відео
3 відео

6. Дата порушення:25.03.2026

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,245
Реакції
379
Бали
208
Вітаю шановна гравчиня!
Переглянувши вашу скаргу надаю вердикт:
Гравець Марко Харбор#63410 отримує покарання у вигляді Деморган на 120 хвилин та Мут на 90 хвилин за порушення правил серверу:

5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі