Розглянуто Скам, ДМ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Хомс

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
143
Реакції
86
Бали
33
1 Роман Хохаев
2 Олег Калаш (аде він може поміняти нік тому ось його айді: 6090)
3 27.11.2022
4 Цей гравець обманув мене на 600к та казав що він мене не обманув а добровольно йому дав та ще й вбив мене за те що я не хочу продавати тачку та передав йому гроші (він мене хотів обманути це 100 відсотків) нижче скину відео: про те як він мене обманув немає, а те що він мене бив просто так та ледь не вбив чітко є, та ще казав що в нього є чіти, ще й мати говорив в мою сторону.
5
6 тайм коду не потрібно тому що там усі ролики ідуть про цю людину.

Роман Хомс

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
143
Реакції
86
Бали
33
1 Роман Хохаев
2 Олег Калаш (аде він може поміняти нік тому ось його айді: 6090)
3 27.11.2022
4 Цей гравець обманув мене на 600к та казав що він мене не обманув а добровольно йому дав та ще й вбив мене за те що я не хочу продавати тачку та передав йому гроші (він мене хотів обманути це 100 відсотків) нижче скину відео: про те як він мене обманув немає, а те що він мене бив просто так та ледь не вбив чітко є, та ще казав що в нього є чіти, ще й мати говорив в мою сторону.
5
6 тайм коду не потрібно тому що там усі ролики ідуть про цю людину.
на 3 ролику немає звук того що говорив шахрай тому що я з ним у дс сидів, я не знаю як зробити так щоб і його було чутно

Роман Хомс

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
143
Реакції
86
Бали
33
на 3 ролику немає звук того що говорив шахрай тому що я з ним у дс сидів, я не знаю як зробити так щоб і його було чутно
і він досі продавжує ображати мене у дс в лс

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, доказів на шахрайство не достатньо, гравця буде покарано за DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі