Райден Кросс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 9 Гру 2024
- Дописи
- 65
- Реакції
- 50
- Бали
- 63
- Нікнейм гравця: Джордж Марс
- Особистий нікнейм: Марк Крук
- Суть скарги:
- Доброго часу доби!
Хочу звернутися до адміністрації та спільноти з важливою скаргою на гравця Джордж Марс, який систематично здійснює шахрайські дії на сервері, обманюючи інших гравців на значні суми грошей та речі.
Опис проблеми:
- Об’єкт шахрайства:
Джордж Марс неодноразово отримує речі у інших гравців обманним шляхом — нажаль не зафіксовані на відео. Зокрема, у відеозаписі ТІК (таймкод 0:21) зафіксовано, як інша людина говорить про те, що Джордж Марс бере речі поміряти на Центральному ринку, а потім просто продає їх дешевше, ніж ціна на ринку. На жаль, наразі у адміністрації відсутні інструменти для підтвердження цих фактів, тому скарги часто залишаються без розгляду. - Особистий випадок шахрайства зі мною:
- Під час перебування біля Авторинку до мене підїхав Джордж Марс і запропонував підвезти до Епіцентра, що викликало довіру.
- Я помітив цікавий автомобіль Mercedes Limited Edition та поцікавився, звідки у нього таке авто. Він пояснив, що авто йому подарували друзі, навіть показав техпаспорт.
- Запитав, чи продає він цей автомобіль. Він відповів, що йому вже пропонували 140 млн, але він відмовився, проте не заперечував проти запропонувати цікаву суму.
- Під час нашої взаємодії біля Авторинку, він неодноразово казав «Я завис, брат, включай FRAPS і пиши РП договір», що викликало у мене почуття безпеки. Я перевірив техпаспорт, але згодом дізнався від адміністрації, що якщо авто дається на 24 години, то номерні знаки та техпаспорт можна вільно встановлювати, що ускладнює перевірку власності.
- Подальші події (таймкоди відео):
- 0:21 — розмова про те, що Джордж Марс скамить інших на Центральному ринку; підтвердження шахрайства.
- 1:20 — момент, коли його “крашнули”, а потім він приїхав до риболовного місця, де наша розмова продовжилася.
- 2:43 — передача номерів авто для перевірки власності (на жаль, це не дає гарантії).
- 2:58 — встановлення номерів на авто.
- 5:43 — перший РП договір, який шахрай проігнорував.
- 7:25 — моє попередження про звернення до адміністрації у разі скаму; відповідь — “нічого не буде”.
- 9:59 — прохання написати РП договір.
- 11:20 — прохання надати банківську карту для переказу коштів (карта № 120028).
- 12:07 — момент передачі 120 млн грн на карту шахрая.
- 12:53 — отримання коштів на карту.
- 13:30 — момент зникнення гравця-шахрая.
- Об’єкт шахрайства:
Прохання:
Прошу адміністрацію уважно розглянути цей випадок шахрайства, врахувати відеодокази та вжити відповідних заходів до гравця Джордж Марс, оскільки він систематично порушує правила серверу і шкодить чесній грі. На мою думку шахрайство згідно правил UG 11.8 та 11.11, 11.12- Докази (скріншот/відео): TІК
Останнє редагування: