Розглянуто Скам ( Джордж Марс 23520 )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Райден Кросс

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
65
Реакції
50
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Джордж Марс
  2. Особистий нікнейм: Марк Крук
  3. Суть скарги:
  4. Доброго часу доби!

Хочу звернутися до адміністрації та спільноти з важливою скаргою на гравця Джордж Марс, який систематично здійснює шахрайські дії на сервері, обманюючи інших гравців на значні суми грошей та речі.

Опис проблеми:​

1. Об’єкт шахрайства:
      Джордж Марс неодноразово отримує речі у інших гравців обманним шляхом — нажаль не зафіксовані на відео. Зокрема, у відеозаписі ТІК (таймкод 0:21) зафіксовано, як інша людина говорить про те, що Джордж Марс бере речі поміряти на Центральному ринку, а потім просто продає їх дешевше, ніж ціна на ринку. На жаль, наразі у адміністрації відсутні інструменти для підтвердження цих фактів, тому скарги часто залишаються без розгляду.
    2. Особистий випадок шахрайства зі мною:
      • Під час перебування біля Авторинку до мене підїхав Джордж Марс і запропонував підвезти до Епіцентра, що викликало довіру.
      • Я помітив цікавий автомобіль Mercedes Limited Edition та поцікавився, звідки у нього таке авто. Він пояснив, що авто йому подарували друзі, навіть показав техпаспорт.
      • Запитав, чи продає він цей автомобіль. Він відповів, що йому вже пропонували 140 млн, але він відмовився, проте не заперечував проти запропонувати цікаву суму.
      • Під час нашої взаємодії біля Авторинку, він неодноразово казав «Я завис, брат, включай FRAPS і пиши РП договір», що викликало у мене почуття безпеки. Я перевірив техпаспорт, але згодом дізнався від адміністрації, що якщо авто дається на 24 години, то номерні знаки та техпаспорт можна вільно встановлювати, що ускладнює перевірку власності.
    3. Подальші події (таймкоди відео):
      • 0:21 — розмова про те, що Джордж Марс скамить інших на Центральному ринку; підтвердження шахрайства.
      • 1:20 — момент, коли його “крашнули”, а потім він приїхав до риболовного місця, де наша розмова продовжилася.
      • 2:43 — передача номерів авто для перевірки власності (на жаль, це не дає гарантії).
      • 2:58 — встановлення номерів на авто.
      • 5:43 — перший РП договір, який шахрай проігнорував.
      • 7:25 — моє попередження про звернення до адміністрації у разі скаму; відповідь — “нічого не буде”.
      • 9:59 — прохання написати РП договір.
      • 11:20 — прохання надати банківську карту для переказу коштів (карта № 120028).
      • 12:07 — момент передачі 120 млн грн на карту шахрая.
      • 12:53 — отримання коштів на карту.
      • 13:30 — момент зникнення гравця-шахрая.
  5. Прохання:
    Прошу адміністрацію уважно розглянути цей випадок шахрайства, врахувати відеодокази та вжити відповідних заходів до гравця Джордж Марс, оскільки він систематично порушує правила серверу і шкодить чесній грі. На мою думку шахрайство згідно правил UG 11.8 та 11.11, 11.12​

6. Докази (скріншот/відео): TІК

Останнє редагування:

Кірюша Марс

Шановний гравець
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
77
Реакції
40
Бали
23
Також був випадок З Мері Березкою ми двоє з ним дружили і довіряли потім він пропав на довгий час повиртається у нас довіра була Мері Березка дає йому рюбзак поносити на даний час це Мері Марс потім він написав в мене і забага пропав рюбзак а як виявилось це рюбзак був проданий іншій особі прошу адміністрації зверенути на це увагу

Makson2525

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
25
Реакції
3
Бали
6
Людина постійно всіх хоче надурити !Шановна адміністрація зверніть на це увагу!Шкода всіх гравців,котрі заробляли гроші тяжким шляхом…А з нами грає така людина якій на все Згори …

Шева Експрес

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
69
Реакції
45
Бали
23
Підтверджую. Дана людина Джордж Марс неодноразово обманював людей в саме так:
Підходив до новачків або до різних людей які подавали речі на ЦР та просив дати йому приміряти людина передавала йому в Джордж Марс йому не повертав людині назад і продавав ці речі за дешево щоб отримати швидко гроші.
Також обманював людей на Автобазарі брав в оренду машини , тощо , та говорив що треба йому подати фастом машину люди велися на це тому що ціна на машини була у 2-3 рази менша від ринкової. Коли людина закидувала гроші йому на карту то той при отриманні грошей виходив з гри. Тому хочу щоб гравцеві Джордж Марс видали покарання на яке він дійсно заслуговує а саме на 6000 днів.

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
352
Реакції
126
Бали
86
Маю припущення, що акаунт можливо був проданий.
Раніше до нього була довіра, але пропала через деякі випадки махінації!

Тоха Таран

Козак
Реєстрування
24 Тра 2025
Дописи
10
Реакції
6
Бали
6
Прошу адміністрацію:

• Провести внутрішнє розслідування за фактами, викладеними у скарзі
  • У разі підтвердження шахрайства — застосувати до нього відповідне покарання згідно з правилами (аж до перманентного блокування).
  • Розглянути можливість повернення втрачених коштів, якщо це дозволяють правила серверу.

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Джордж Марс [23520]

Отримає покарання згідно правил UG
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Розглянуто

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Розглянувши скаргу виношу вердикт
Гравець
Джордж Марс [23520] отримує покарання згідно правил
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
а гравцеві
Марк Крук [24684] будуть повернуті кошти

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі