Розглянуто Скам/Не Виконанння домовленості (На розгляд для ГА та ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
  1. Нікнейм гравця:20255
  2. Особистий нікнейм:Назар Містер 1408
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна адміністрція Ми зданою особую домовилися про те що я внього купую ролс за 28кк та він потім у мене купує сто за 28.5 тобто дп 500к був прописаний договір людина написала так далі ми почали їхати він почав DB авто поліції спричинивши провокацію та почав стеляти по ним виходить мене вбили та він написав що він в КПЗ написав годинку я чекав пишу йому 0 реакціїї потім мені відписав типу мені ролс не тре продавай по цій ціні тобто людина пішла против договору вона не купила у мене сто як ми домовлялися та сказала що вона їй не потрібна попрошу повертення коштів за витрачений ролс та попрошу шоб ви у мене його забрали так як він мені не потрібен я купив вище ринку бо він попросив так купити типу щоб я його не засками а вийшло що мене заскамиил ... Попрошу шановна адміністрація конфіскувати у мене ролс той за повернути кошти так як це було не справидливо я у нього купив гроші витратив а він каже йому не потрібно можу надати повну переписку в особисті . Попрошу також виплатити мені компенсацію за витрачений час. + попрошу відкинути його за обман гравців .Він ще відав типу обмін 2 венила ПТНХ я їх тримаю в инвентарі томущо хочу обратно щоб людина викупила ролс або якось кошти назад я оцінюю його макс 16-17кк хочу шоб людина повернула різницю або викупила бо так не справидливо виходить я збирав кошти а він в наглу мене надурив . попрошу повернення коштів за купівлю авто та блокування даної людини дякую за увагу .
  4. Докази (скріншот/відео):
    також знизу прикріплю фулл переписку Таймкод Відео: 0.00-0.45хв договір . 0.42-0.44 купівля авто . 1.11-1.30 зміна авто щоб швидше доїхати.2.18-2.24 дб поліції. 2.46 -3 FD . 3.06-3.18 Мене вбили я случайно почав чось бігти на них

5. Дата порушення: 12.01.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі