Відмовлено Скам-Саша-Самиров

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Самсоне

TuybikiFamQ💯
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
76
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Саша Самиров
  2. Особистий нікнейм: Марк Самсоне
  3. Суть скарги: Переобуваючи на б/у ринку, я побачив автомобіль Bugatti Chiron. Запитавши в продавця яка його мінімальна вартість системна на б/у ринку, продавець повідомив, що мінімальна вартість даного автомобіля 22кк, а максимальна 68кк, я вже бажав його купувати, але вирішив попитати у друзів, як виявилось дана особа навмисно намагається водити в оману гравців повідомляючи, що ціна саме 22кк, але насправді ціна Bugatti Chiron при продажі, мінімальна вартість 20 941 665 так, як це видно на фото, а максимальна 41 829 330, а не та яку повідомляє дана особа. Я Вважаю, що обман гравців не найкращий варіант заробітку, а також це дуже не приємно коли тебе обманюють, або намагаються вчинити обман, особливо на такому класному проєкті, як Ukraine GТА. Прошу прийняти якісь міри проти таких людей
  4. Докази (скріншот/відео): тут тут
  5. Дата порушення: 04.10.2024

Максим Кравців ꑭ

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
697
Реакції
1,535
Бали
153
Вітаю шановний гравець.
Порушень тут я особисто не виявив , інше діло було , якби ви в нього придбали автомобіль по мінімальній ціні й пізніше побачили , що мінімальна вартість авто була зовсім інша. Також ціни можуть залежити від номерів
Якщо автомобіль має номера ,,ЗСУ,, , його максимальна ціна стає іншою.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі