Олександр Джеффери
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 9 Кві 2023
- Дописи
- 434
- Реакції
- 337
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм: Олександр Джеффери
2. Нікнейм порушника: Андрій Ростиславович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
2. Нікнейм порушника: Андрій Ростиславович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація. Хочу поскаржитися на дії гравця Андрія Ростиславовича. Він взяв у мене в розстрочку автомобіль Гелік 2022 з першим внеском 65 млн. Після цього він мав передати мені 2 авто з івенту “Чорна п’ятниця” або протягом 2 тижнів виплатити 130 млн.
На відео не видно моменту передачі мною авто, проте в логах ви можете перевірити факт передачі Геліка 2022 саме цьому гравцю, а також те, що після купівлі він перекидав мені кошти на карту.
Багато людей уже скаржилися на те, що він їх обманював. Сьогодні я зайшов до нього у войс і запитав, чи планує він повертати борг. У відповідь почув, що він не бачить у цьому сенсу та нічого повертати не збирається.
На даний момент авто вже перепродане іншому гравцеві за 150 млн, а борг так і не повернуто. Порушник знову відмовився проводити будь-які виплати.
Вважаю, що така поведінка є неприпустимою. Гравець, який дозволяє собі подібні дії, може й надалі продовжувати обманювати людей на проєкті та завдавати шкоди іншим учасникам спільноти.
Прошу адміністрацію зобов’язати даного гравця повернути мені кошти, які він мені винен.
Також дана особа публічно заявила що грає з ВПН. Адміністрація прошу прийняти до уваги!!!
Ще в мене є докази де він говорить що передає акаунт друг чим порушив правила
Також я намагався вивести цю людину на продаж ігрової валюти — частково вдалося, частково ні. Коли ситуація почала ставати підозрілою, я зрозумів, що грошей від нього не отримаю, і вирішив добитися того, щоб цю особу забанили будь-яким способом.
Я запропонував йому задонатити мені в гру, а саме на 05 сервер. Він погодився, казав, що повернеться зі змагань і закине донат. Але після нашої розмови, переглянувши свої папки, я зрозумів, що не маю жодних доказів або відкатів.
І зараз ця людина починає шантажувати мене цією ситуацією.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Умови в грі та Відео доказ з ДС де він відмовляється віддавати кошти
6. Дата порушення:27.11
6. Дата порушення:27.11
Останнє редагування: