Розглянуто Скам на кейси

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джоні Вайт

Козак
Реєстрування
12 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
6
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Маряна Котік
2. Особистий нікнейм: Джоні Вайт
3. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: я в клані Satori
4. Суть скарги: Дана особа,написала в Vip чат "Продам 5 кейсів відчуття минулого с ключами"після чого я домовився зустрітись с нею на ЦР.Зустрілись на ЦР,прописали рп договір,в якому чітко видно "КЕЙСИ С КЛЮЧАМИ",отримав я тільки ключи,в неї не було кейсів.Отже виходить дана особа просто заскамила.Прошу адміністрацію повернути кошти,які я втратив через неї,а їй видати справедливе покарання згідно діючих правил.
5. Докази (скриншот/відео): Скамер
6. Дата порушення: 22.08.2026

Тетяна Делігіоз

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
3 Кві 2025
Дописи
182
Реакції
120
Бали
244
Вітаю шановний гравець
переглянувши ваші докази виношу вердикт:

Гравець Маряна Котік (140468 ) отримує: Бан на 6000 к днів.

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Примітка 2: якщо гравець зголосився повернути майно на яке було здійснено обман до видачі покарання - термін може бути скорочено на розсуд головного адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі