Розглянуто Скам на 3кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
117
Реакції
213
Бали
204
1. Ваш нікнейм:2894
2. Нікнейм порушника:2402
3. Суть скарги:Гравець на ЦР бігав і всім пропонував купити розширення багажнику +50кг я погодився купити за 3кк після рп договору,і переказу грошей йому на картку він сів в гелік який я дав в оренду щоб поставити розширення та почав тікати від мене,прошу вас покарати гравця згідно правил UG,а саме : 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:12.08.2026

Юрій Федчак

Ст. адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
751
Реакції
189
Бали
458
Вік
19
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Кирилл Перфоратор[2402] отримає покарання у вигляді блокування ігрового аккаунту на 14 днів за порушення правил UG, а саме:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора).

Компенсацію буде зараховано на ваш обліковий запис найближчим часом.

%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%BE-gif.425727

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі