Розглянуто Скам на 5кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

PrnAktor

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Вітя Пузирь 4187
2. Нікнейм порушника:Леон Лудовський 5030
3. Суть скарги: Обман на 5кк (нібито вилітіло) я би хотів або отримати гроші на які мене обманули або повернути назад автівку і отримати усю суму.4. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць 0:11 договір, 4:35 не кинув на карту гроші
5. Дата порушення:17.05.2026

Юрій Федчак

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
500
Реакції
124
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Леон Пудовський[5030] отримає покарання у вигляді блокування ігрового аккаунту на 14 днів за порушення правил UG, а саме:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора)

Компенсацію у розмірі 5 мільйонів ігрової валюти буде зараховано на ваш обліковий запис.

[Розглянуто]

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Зарахування коштів не буде, оскільки о 13:52 минулого дня гравець надіслав вам кошти у розмірі встановленому у вашому РП договорі. У гравця стався виліт та після чого, як він зайшов до гри він одразу надіслав вам кошти. Також він писав оголошення о 13:50 у ЗМІ аби продовжити РП договір, але я так розумію ви це ігнорували.
Кошти були надіслані вам о 13:52, сама скарга була написана о 14:20 тому я можу вважати це вашою неуважністю та обманом адміністрації за що ви отримуєте покарання, а саме:

4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. |
Мут 45 хвилин

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі