Розглянуто Скам на 8.2кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руслан Швидкий

Новий гравець
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
30
Реакції
4
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Джонсон Леневич 87327
  2. Особистий нікнейм: Руслан Митрованов
  3. Суть скарги: Договорились з людиною що я їй передаю скін Таємний а вона мені на карту 8.2кк але після того як я передаю йому скін він виходе з гри
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Дата порушення: 17.11.2025

Видалений користувач 30696

Гість
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:Гравець Джонсон Леневич #87327 отримає покарання блокировку на 14 діб!

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Примітка 2: якщо гравець зголосився повернути майно на яке було здійснено обман до видачі покарання - термін може бути скорочено на розсуд головного адміністратора.
Звертаємо увагу! Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:

• відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)
  • будь-яке словесне/текстове/візуальне підтвердження іншою стороною цих умов в ігровому світі (наприклад візуальне вважається - якщо сторона погоджується присядьте 2 рази)
  • факт не виконання умов однією зі сторін
Розлянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі