Розглянуто Скам,обман на 56кк+! | R - 1948

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
250
Реакції
202
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Амір Легенда ( 96457 )
2. Нікнейм порушника: Бенджамін Франклін ( 55365 )
3. Назва клану порушника: VOR
4. Суть скарги: Старий знайомий ,попросив позичити на купівлю елітної квартири -грошей 56кк (комку він покрити обіцяв попоже) йому на визначенний термін до 30.03.2026 9-ти ранку , і щоб не робити переводи с карти на карту (бо великий відсоток втрати бувби) ,він прохав купити у іншої людини (яка йому продала квартиру в Дніпрі) на ЦР рюкзак.Все зробили вірно ,2 договори з обоїми людьми написав я. Попоже він зайшов ,і почав ще просити грошей як у мене ,так і сокланівців, попоже сказав що не зможе віддати -предложив квартиру(яка мені 300років не впала)я згодився,він попоже пише що передумав тощо... що здивувало мене ще більше - я знав його як гарну людину ,і чому він так поступив незнаю, він писав що в нього щось з компом, але ж на звязок то виходив *Потім сьогодні пишу йому де гроші ,він не відповідає.За деталями в діскорд канал можу зайти якщо потребується. Просьба видати покарання данній людині, та повернути ,ту суму ,яку я йому скинув а саме 56кк (мільйонів).Так як ці гроші я позичав у людей теж для діла .
З пов. до Вас , Амір Амірович Алієв
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм код: 0:43 2:18 3:59(та сама квартира на яку він просив гроші)
6. Дата порушення: 30.03.2026

Ростислав Романович.

ГС Зльот | Ст.А | С ДКВС/ЗСУ | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
493
Реакції
231
Бали
103
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт!

Гравець #55365 отримує покарання!
За порушення правил Ukraine GTA а саме:

11.9. Заборонено не повертати кошти у вказаний термін. Умови прописуються згідно зі стандартом проведення обміну/покупки/видачі в борг. Термін боргу не може бути понад 2 місяці з моменту створення умов. | Бан до 31 дня з конфіскацією майна, отриманого обманом
Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі