Зачинено Скам 2.0

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

L Vortex | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
60
Реакції
71
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Михайло Котляревський
2. Нікнейм порушника: Дмитро Нікон
3. Назва клану порушника: RAVENS
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Як говориться повторення мати навчання
Сталася дуже цікава ситуація. Гравець Дмитро Нікон вже не вперше відмовляється повертати мені гроші.

Нижче прикріплена скарга, Тик пікмі палочкой яку я подавав раніше. Тоді ситуацію вдалося вирішити в приватних повідомленнях, оскільки на той момент ця особа обіймала посаду заступника ЗМІ. Він пообіцяв, що поверне всі гроші, якщо я видалю скаргу, щоб його не зняли з посади.

Но після останього переводу грошей вже минуло приблизно 5–6 тижнів, але він досі не хоче повертати залишок боргу, а саме 8,5 млн (це можна побачити в переписці) Тик пікмі палочкой ( На галерею ) Тик пікмі палочкой ( Перша фотка ).

Коли він раніше повертав частину коштів, я щоразу надсилав йому скріншоти, які підтверджували, що гроші успішно надійшли, тобто жодного обману з мого боку не було.

Зараз він стверджує, що не має грошей і тому не може повернути борг. Однак, коли я надіслав йому скріншот, де він робить ставку 200 млн на Lamborghini Terzo, він почав говорити, що збирає гроші на якусь річ і тому не може віддати борг.

Я поставив йому просте запитання: «Якщо у тебе є понад 200 млн, чому ти не можеш повернути 8,5 млн боргу?» На це питання я отримав лише ігнор.

Після цього ми зайшли в голосовий чат. Спочатку він сказав, що гроші поверне, але коли я запитав коли саме, відповів лише: «Поки що не можу.»

Сьогодні мені вже набридла ця ситуація, тому я знову попросив його зайти в голосовий чат і сказав, щоб він повернув гроші прямо зараз. Я точно знав, що він перебуває в грі, адже ми разом брали участь у нападі на ВЧ.

У відповідь я знову почув, що він нібито збирає гроші на якусь покупку і зараз не може повернути мені борг.

На мою думку, людина, яка має можливість ставити 200 млн на аукціоні, але вже більше місяця не повертає борг у 8,5 млн, просто навмисно затягує цей процес і не збирається виконувати свої обіцянки.

Но хочу звернути увагу раніше він подавав скаргу Тик пікмі палочкой, і він тоді получив бан за махінації, прошу узяти це до уваги теж
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Надав по суті скарги
6. Дата порушення: 06.05.2026 -- 16.07.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі