Відмовлено Скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
6
Нікнейм гравця: Ілля маджестік 160601
Особистий нікнейм:Назар Гроза
Суть скарги:Домовлявся з людиною обмін бмв Z4 на кс з дп 100млн їхали ми на цр він виставив 3 веніла по 20 млн я купив їдем зним на бу і перед бу він виходить з гри я писав йому в дс де він куда
пропав він мене заблокав в дс переписку по удаляв фрапса не було но по логах його і моїх це можна побачити я готовий на все що мені скажуть зробити а би ви якось цю людину покарали або забрали у нього ці кошти в розмірі 60млн гравця звати Ілля маджестік айди 160601 багато чого погано чув за цю люду що дуже скамить є 3 свідків які це бачили коли ми з ним їхали на бу
Докази (скріншот/відео):я не вів тоді фрапсу але можете подивитися його і мої логи де я а нього брав через намет 3 веніла по 20млн також є свідки які знають що таке з ним вже не в перше
Дата порушення:07.05.2025 20:50

Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
43
Реакції
9
Бали
13
Нікнейм гравця: Ілля маджестік 160601
Особистий нікнейм:Назар Гроза
Суть скарги:Домовлявся з людиною обмін бмв Z4 на кс з дп 100млн їхали ми на цр він виставив 3 веніла по 20 млн я купив їдем зним на бу і перед бу він виходить з гри я писав йому в дс де він куда
пропав він мене заблокав в дс переписку по удаляв фрапса не було но по логах його і моїх це можна побачити я готовий на все що мені скажуть зробити а би ви якось цю людину покарали або забрали у нього ці кошти в розмірі 60млн гравця звати Ілля маджестік айди 160601 багато чого погано чув за цю люду що дуже скамить є 3 свідків які це бачили коли ми з ним їхали на бу
Докази (скріншот/відео):я не вів тоді фрапсу але можете подивитися його і мої логи де я а нього брав через намет 3 веніла по 20млн також є свідки які знають що таке з ним вже не в перше
Дата порушення:07.05.2025 20:50
+ Я являюся свідком це є правдою так звваний Ілля Мджестік заскамив назара на 60кк
після того ми не встигли приїхати на б.у ринок і лівнув тоді я зним у машині був,і нас двоїх він заблокував в діскорді!!
Покарайте гравця та бажано повернути гроші....

Останнє редагування:

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
Вітаю шановний гравець.Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Порушень від гравця не виявлено так як немає відео доказів

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі