Розглянуто Скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
286
Реакції
91
Бали
192
1. Ваш нікнейм: Денис Квікі
2. Нікнейм порушника: Вітя Громов та його друг невідомо ім'я
3. Суть скарги: дана особа неодноразово писала в діскорді а, саме в купівлі продаж те що візьме гараж в оренду я йому написав за здачу гаража номер 45 12/4 та все фулове з ціною домовилися та після прибуття на мій гараж написавши рп договір про те що дана особа має потім повернути гараж після закінчення оренду та я йому здаю гараж за мінімальну ціну та ми їдемо на цр щоб його друг передав мені 200 кк покриваючи з комісією все це було уточнено в рп договірі та після того як ми приїхали на цр я орендував лавку та ми очікували поки його друг прибуде до нас через деякмй час вій чи вийшов з гри чи в нього стався виліт не відомо але, як я йому написав він сказав що вилетіло та що зараз приїде потім я йому написав де його друг він сказав вже біжить на цр та якій намет я очікував доволі великій час та ніхто не прийшов прошу повернути мені даний гараж з номером 45 або повернути кошти за ціною ринку гаража та даній особі видати покарання якщо потрібно надам за потребою особисті повідомолення в дс denkir3101
4. Доказ порушення (скриншот/відео): доказ 1 доказ 2
тайм коди до 1 доказу: 00:03-00:06- показую що це мій гараж, 00:15-00:30 показую всю прокачку, 00:37-01:35 - пишу рп договір та людина погоджується, 02:10-02:30 - продаю гараж по мінімалці.
тайм коди до доказу 2: 00:00-00:50- їдемо до цр щоб його друг передав кошти через цр, 01:00-01:15- він говорить що друг приїде через 5-10 хв, 01:35 - я орендував намет, 02:10- 04:38 очікуємо біля намету, 04:39- він лівнув чи виліт але, в дс сказав виліт , та далі чекав на їх до самого кінця
5. Дата порушення: 07.08.26

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,686
Реакції
917
Бали
675
Вітаю.
Гравець Вітя Громов [49638] отримає покарання
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Гараж буде повернутий.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі