Розглянуто Скарга Ігор Ронський//ЗГА//Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Ігор Ронський
  2. Особистий нікнейм: Павло Явний
  3. Суть скарги:Шановна адміністраціє проєкту!

Хочу подати офіційну скаргу на адміністратора Ігоря Ронського у зв'язку з необґрунтованим покаранням мене, а саме посадкою в деморган, під час проведення рольової події — параду до Дня Києва.

Суть ситуації полягає в наступному: під час вищезгаданого параду велика кількість гравців, які не дотримувались правил проєкту та навмисно таранили службову техніку, зірвали хід РП-події. Усі служби (поліція, сбу, армія та інші) спостерігали за ситуацією й після тривалої бездіяльності адміністрації змушені були самостійно реагувати. Усі учасники службових структур почали стріляти по порушниках, оскільки іншого виходу не залишалося.

Хочу наголосити, що усі служби одночасно застосували силу до порушників. Незважаючи на це, адміністратор Ігор Ронський покарав тільки мене одного, не вживши жодних заходів до інших учасників ситуації та не зреагувавши на масові порушення з боку гравців, які навмисно зривали РП-подію.
    Я вважаю таке вибіркове покарання несправедливим та суб’єктивним. Більше того, є підстави вважати, що особисте ставлення адміністратора Ігоря Ронського до мене вплинуло на прийняття ним рішення, через мої ігрові зв’язки з Іваном Громовим.

Прошу адміністрацію розглянути цю скаргу, дати об'єктивну оцінку діям адміністратора, скасувати моє покарання як таке, що було накладено безпідставно, та вжити заходів, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

З повагою,
    Павло Явний
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 25.05.2025

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Проводилась РП ситуація, був напад на президента України, тобто машина могла з легкістю влучити в президента!!! Тому були прийняті такі міри захисту, чомусь пан Ігор Ронський не реагував на порушення гравців такі як ДБ вони були там не одноразово, але на мої вистріли шановний адміністратор зреагував дуже швидко)

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Оскільки гравець здійснив наїзд на одного зі співробітників це не надає права на убиття громадянина, оскільки один з працівників його вже затримував потрібно було проводити затримання до кінця.
На жаль на відео доказі не видно того які працівники брати участь в стрільбі тому не були покарані.
Також гравець який перешкоджав отримав покарання.
Але не настільки швидко оскільки працівники в той час вже вели вогонь по ньому.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі