Зачинено Скарга/Ілля Шелбі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
1) Нікнейм адміністратора:Ілля Шелбі
2)Особистий нікнейм:Єгор Фенікс
3) Суть скарги: Вітаю вас,шановна слідкуюча адміністрація!
Прошу вас звернути увагу на такого адміністратора як, Ілля Шелбі,на особисту думку як в першу чергу,активного гравця та співробітника МОЗ Х,виникли питання щодо компетенції даного адміністратора а саме:
1) Видалення мене з групи МОЗ 2 рази з проміжком часу десь 2-3 тижні,1 раз я почав запитувати у свого слідкуючого чому він мені забороняє лікувати людей разом з моєю колегою,після запитання був видалений,навіть причини не пояснив пан Ілля, але я не звернув уваги так як,дав йому 2 шанс
2) 2 раз стався 08.01.2025, приєднався я до групи,запитав як справи у слідкуючого,він відповів і все було б добре але,я пізніше побачив як Поважний пан слідкуючий дозволив собі,виражатися лайкою та некомпетно ставитись до своєї посади,так як він адміністратор,і повинен показувати власний приклад на собі,але він нажаль показав з негативної сторони.
3) Прокутив группу побачив такі повідомлення як "Якщо буде негативна лайка і тд видалення" чому слідкуючий по правилам сам себе не видалив????, чому він сам вирішує кого видаляти а кого ні з групи?,цікавий факт пан Ілля,записав гс, в ньому було дослівно "Хто уйде буду ******************************************ити всю жизнь", що це за промова від адміністратора в бік працівників МОЗ?,дана поведінка є не доречною до його посади,мені як працівнику дуже не приємно але як є.
4) Питання з приводу видалення мене з групи вирішив написати йому в приватні повідомлення,але відповідно так і не почув,пройшло понад 5 годин,але відповіді нажаль так і не була надана мені!
Після цих дій,мною була написана данна скарга нажаль на мого слідкуючого який дозволяв собі погрожувати "******************************************ити",данна ситуація показує що данний адміністратор є не зовсім компетентний на данній посаді,він на власний розсуд без погоди лідера видаляє людей,і потім люди не з'являються на ГРП, та інших видах завданнь від адміністрації ,прошу вас запросити в нього докази за що був видалений 2 рази, та видати йому дисциплінарне покарання!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць тиць

Ілюха Шелбі

Модератор | Північна Україна 04
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
161
Реакції
248
Бали
68
1) Видалення мене з групи МОЗ 2 рази з проміжком часу десь 2-3 тижні,1 раз я почав запитувати у свого слідкуючого чому він мені забороняє лікувати людей разом з моєю колегою,після запитання був видалений,навіть причини не пояснив пан Ілля, але я не звернув уваги так як,дав йому 2 шанс
1. Вітаю! Першої ситуації я не пам'ятаю, щоб видаляв я саме вас, але якщо так, то на це є вагомі причини!

2) 2 раз стався 08.01.2025, приєднався я до групи,запитав як справи у слідкуючого,він відповів і все було б добре але,я пізніше побачив як Поважний пан слідкуючий дозволив собі,виражатися лайкою та некомпетно ставитись до своєї посади,так як він адміністратор,і повинен показувати власний приклад на собі,але він нажаль показав з негативної сторони.
2. Даний чат, не є офіційним, в ньому кожен може виражатися як завгодно, але також це було з жартівливим сенсом та адресовано лідеру та його заступнику, які чітко і одразу зрозуміли що це жарт.
Питання з приводу видалення мене з групи вирішив написати йому в приватні повідомлення,але відповідно так і не почув,пройшло понад 5 годин,але відповіді нажаль так і не була надана мені!
Після цих дій,мною була написана данна скарга нажаль на мого слідкуючого який дозволяв собі погрожувати "******************************************ити",данна ситуація показує що данний адміністратор є не зовсім компетентний на данній посаді,він на власний розсуд без погоди лідера видаляє людей,і потім люди не з'являються на ГРП, та інших видах завданнь від адміністрації ,прошу вас запросити в нього докази за що був видалений 2 рази, та видати йому дисциплінарне покарання!
3. Питання до вас: "Адміністрації це не люди?", в адміністрації також є своє особисте життя і людина може бути зайнята.
Прокутив группу побачив такі повідомлення як "Якщо буде негативна лайка і тд видалення" чому слідкуючий по правилам сам себе не видалив????, чому він сам вирішує кого видаляти а кого ні з групи?,цікавий факт пан Ілля,записав гс, в ньому було дослівно "Хто уйде буду ******************************************ити всю жизнь", що це за промова від адміністратора в бік працівників МОЗ?,дана поведінка є не доречною до його посади,мені як працівнику дуже не приємно але як є.
4. Обговоривши з лідером цю ситуацію, ми вийшли до висновку, що це неофіційний чат і ми можемо виражатися як завгодно.

Тому порушень з свого боку не бачу. Якщо вас якось зачепив словами. Вибачайте)
З повагою, Ілюха Шелбі!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі