Зачинено Скарга/Іра Блейс, звернення до Сергія Коваленка (Не для КТП/ЗКТП)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): _durnev_
4. Суть скарги:
Вітаю, шановний Спец. Адмін, хотів би звернутися до вас із скаргою на КТП та ЗКТП. Я не одноразово писав оскарження на формі щодо мого порушення, а саме пункту 3, я був на сильних емоціях та повівся на провокації, за що вже не одноразово вибачався. Мені відмовили, та сказали, що блокування перманентного характеру відносяться до кожного серверу, хоча гравці не знають цього, тому що вони відштовхуються від правил, які є опубліковані на серверах. Згідно з цими правилами, пункт 3 говорить, що він карається блокуванням акаунта на сервері, а не на серверах. Також багато людей було оскаржено з пункту 3.
Щодо систематичного порушення, я вважаю що з моєї сторони його не було, адже систематичне порушення - це порушення одного і того ж правила декілька разів. Щодо ЗКТП на одній із моїх
скарг було надано відповідь він нього, що з моменту видачі покарання пройшло більше 7 днів та оскарженню не підлягає, але якщо полистати всім доступний форум, можна знайти багато порушень, які були оскарженні терміном більше 7 днів.
1715515892115.png

5. Доказ: (скриншот/відео):
скарга

6. Дата походження: 21.04.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю.

Ознайомився з Вашою ситуацією. Саме пункт правил №3, якщо це не важке порушення, карається на одному сервері. Переглянувши повідомлення, які Ви писали та за які отримали покарання - є доволі тяжкі та підлягають під блокування на всіх серверах. Також від Вас було помічене порушення за обхід блокування. Як Ви вказали, що повелись на провокацію, так само Ви можете зробити на всіх серверах.
Щодо оскаржень блокувань після відліку 7 днів після блокування, вони можуть підлягати оскарженню КТП/ЗКТП в деяких випадках. Таких як, не грубі порушення правил або не велика кількість порушень.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі