Розглянуто Скарга І Михайло Солідний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томі Браян

Активний|UA
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
35
Реакції
80
Бали
23
1.Ваш нікнейм: Джоні Теверлі
2.Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:
Під час несення служби на патрулюванні, перебуваючи на блок-пості, мені було перегороджено в’їзд транспортним засобом. Водієм виявився адміністратор сервера 05 «Україна GTA».

1. Примітка: 4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).

2. Примітка: 4.9. Адміністратор являється NonRP персонажем, виключенням є праця на різних роботах, дозволено відігравати РП ситуацій.

3. Примітка: 4.11. Адміністратору заборонено уникати РП ситуації, виключення - репорт, поставлене завдання, виконання обов'язків, тощо. Він зобов'язаний обов'язково відігравати повну РП ситуацію від початку до кінця.

Хочу зазначити, що я його не викликав, у репорт не писав та жодних запитів до адміністрації не надсилав.
Після моєї вимоги звільнити проїзд адміністратор від’їхав. Я зупинився та уточнив, з якою метою він створив перешкоду руху. У відповідь почув лише: «Ти червоний нік бачив?».

1. Примітка: "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів).

Також він повідомив, що не має можливості говорити голосом. Я вказав йому, що за відсутності голосового зв’язку він може вести комунікацію текстом, що також є RP-дією.

У цей момент до нас під’їхав інший гравець та попросив ремонтний комплект для свого транспорту. Я виконав службовий обов’язок і відремонтував його авто. Після завершення дії побачив, що адміністратор покинув сервер — фактично перервавши та покинувши RP-процес, який сам же ініціював, залишивши його з ознаками порушення правил.

1. Примітка: 5.24. "Введення в оману гравців" - Заборонено вводити в оману гравців.

2. Примітка: 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації.

3. Примітка: 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
Після чого даний адміністратор телепортував мене до себе та видавши покарання Бан на 5 днів.

Прошу розглянути дану ситуацію та надати оцінку діям адміністратора.

4. Доказ отриманого покарання: Відео №1, Відео 2 .
5. Дата порушення: 05.12.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю, ситуація загалом цікава) Але всеж.
На ваших доказах навіть видно що на момент коли ми стояли Перед світлофором і коли я ставив вам запитання - в мене був Червоний нікнейм.

Ви навели досить багато правил. Але ж чого ви не додали, або не прочитали наступні правила?
4.5. Якщо Адміністратор з'явився біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, в такому випадку будь-яке RP, RP відігруваня / ситуації тощо тимчасово зупиняються, доки адміністратор не зникне.
4.5.1. Адміністратор має повне право відхилятися від основних канонів Role Play, якщо це необхідно.

На момент нашої розмови задля зручності - я перезайшов до гри, бо на жаль сталась технічна проблема, через яку мене не було чути гравцям. Я потім телепортувався до вас і ми продовжили наш діалог.

На момент ситуації - ви перебували самостійно в патрулі, коли це заборонено, якщо НЕМА дозволу від Керівного складу вашої фракції.
Тож просто хотілось вирішити цю ситуацію.

Ваші слова у скарзі "У відповідь почув лише: «Ти червоний нік бачив?». ", наголошую, що на "Ти" я не спілувався)
Далі, знову ж таки ваші слова у скарзі "Після чого даний адміністратор телепортував мене до себе та видавши покарання Бан на 5 днів.":
1) Я до себе вас не телепортував, а якраз таки навпаки телепортнувся до вас, де ми з вами продовжили нашу розмову, яка тривала понад 15 хвилин.
2) Протягом всіх цих 15 хвилин саме Ви спілкувались на "Ти", критикували мої дії та дії моїх колег, коли вони просто слухали нашу розмову.

Тож ніякої РП ситуації яку ви кажете ініціював Я - не було. Єдина яка була ситуація - це Я, як Адміністратор Ukraine GTA помітив можливе порушення і відреагував на нього, спочатку вирішивши поспілкуватись з вами. Проте ви ігнорували мої питання ще коли я питав чи чути мене.
Коли я вам сказав що "Ми з вами на ТИ не переходили", ви сказали "Я і не збирався з тобою на ВИ розмовляти", хоча це і не прописано в правилах. Але банальну повагу треба мати)

Тож вище я надав вам розгорнуту відповідь на рахунок своїх дій та вашої поведінки. Докази неповажного ставлення будуть надані Головній Адміністрації серверу. Їм так само поясню ситуацію!
Очікуйте розгляду ГА/ЗГА, Приємної гри♥

Томі Браян

Активний|UA
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
35
Реакції
80
Бали
23
Вітаю, ситуація загалом цікава) Але всеж.
На ваших доказах навіть видно що на момент коли ми стояли Перед світлофором і коли я ставив вам запитання - в мене був Червоний нікнейм.

Ви навели досить багато правил. Але ж чого ви не додали, або не прочитали наступні правила?
4.5. Якщо Адміністратор з'явився біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, в такому випадку будь-яке RP, RP відігруваня / ситуації тощо тимчасово зупиняються, доки адміністратор не зникне.
4.5.1. Адміністратор має повне право відхилятися від основних канонів Role Play, якщо це необхідно.

На момент нашої розмови задля зручності - я перезайшов до гри, бо на жаль сталась технічна проблема, через яку мене не було чути гравцям. Я потім телепортувався до вас і ми продовжили наш діалог.

На момент ситуації - ви перебували самостійно в патрулі, коли це заборонено, якщо НЕМА дозволу від Керівного складу вашої фракції.
Тож просто хотілось вирішити цю ситуацію.

Ваші слова у скарзі "У відповідь почув лише: «Ти червоний нік бачив?». ", наголошую, що на "Ти" я не спілувався)
Далі, знову ж таки ваші слова у скарзі "Після чого даний адміністратор телепортував мене до себе та видавши покарання Бан на 5 днів.":
1) Я до себе вас не телепортував, а якраз таки навпаки телепортнувся до вас, де ми з вами продовжили нашу розмову, яка тривала понад 15 хвилин.
2) Протягом всіх цих 15 хвилин саме Ви спілкувались на "Ти", критикували мої дії та дії моїх колег, коли вони просто слухали нашу розмову.

Тож ніякої РП ситуації яку ви кажете ініціював Я - не було. Єдина яка була ситуація - це Я, як Адміністратор Ukraine GTA помітив можливе порушення і відреагував на нього, спочатку вирішивши поспілкуватись з вами. Проте ви ігнорували мої питання ще коли я питав чи чути мене.
Коли я вам сказав що "Ми з вами на ТИ не переходили", ви сказали "Я і не збирався з тобою на ВИ розмовляти", хоча це і не прописано в правилах. Але банальну повагу треба мати)

Тож вище я надав вам розгорнуту відповідь на рахунок своїх дій та вашої поведінки. Докази неповажного ставлення будуть надані Головній Адміністрації серверу. Їм так само поясню ситуацію!
Очікуйте розгляду ГА/ЗГА, Приємної гри♥
Багато повітря без єдиних фактів. Безвідповідальність.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, адміністратор коли перезайшов до гри, одразу ж телепортувався до Вас, до цього він в чаті Вам повідомив, що перезайде, а також колега його телепортувався та повторно Вам це передав. В даному випадку, перший Ваш відеозапис не є повним з всією ситуацією, як бачу ситуацію зараз я - він перевозив замовлення в бізнес, зупинився на червоному світлі. В свою чергу критичних порушень від адміністратора в даній ситуації я не помітив, додатково з ним проведу бесіду щодо дії із перезаходом та щоб впринципі не втручався у роботу НПУ.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі