В очікуванні Скарга ВРУ Призедент ✌️✌️✌️

Влад Бумер

[BumerFamQ]
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
192
Реакції
97
Бали
33
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: Лідер -Призедент Тімофій Дмитрович
3. Суть скарги:

Я, Влад Бумер, звернувся до Президента Тимофія Дмитровича та запросив його до голосового каналу Discord з метою обговорення питання щодо продовження моєї ліцензії приватного адвоката.

Під час розмови Президент повідомив, що після закінчення строку дії ліцензії приватний адвокат нібито зобов'язаний повторно проходити обзвін (співбесіду). Водночас я звернув увагу на те, що така вимога відсутня у чинних правилах та регламенті, а сам Тимофій Дмитрович під час розмови не зміг послатися на жоден пункт правил, який би встановлював обов'язковість проходження обзвону саме для продовження ліцензії

Окрім цього, у Єдиному реєстрі адвокатів мій профіль має статус активного адвоката (позначений відповідною галочкою), що підтверджує наявність чинного статусу адвоката. Попри це, Президент відмовився продовжувати мені ліцензію без наведення об'єктивних та документально підтверджених підстав.

Спочатку Тимофій Дмитрович пояснив своє рішення тим, що на мене нібито надходила велика кількість скарг. Однак у ході тієї ж розмови він сам визнав, що фактично таких скарг щодо мене немає. Таким чином, первинна причина відмови була спростована ним особисто.

За весь час моєї діяльності як приватного адвоката я сумлінно виконував свої обов'язки, дотримувався правил адвокатської діяльності та здійснював свою роботу належним чином. Мені не було повідомлено про конкретні порушення, дисциплінарні стягнення або інші обставини, які могли б бути законною підставою для непродовження ліцензії.

У зв'язку з викладеним вважаю, що рішення про відмову у продовженні моєї ліцензії не було належним чином обґрунтоване, а наведені Президентом причини суперечили одна одній та не були підтверджені жодними доказами. Саме тому прошу надати правову оцінку діям Президента Тимофія Дмитровича, перевірити правомірність його рішення та, у разі встановлення порушень, вжити відповідних заходів.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Фото Рієстру -Приватних Адвокатів -Розмова -Відео
5. Дата порушення: 04.07.2026 = 05.07.2026

Докази розмови з Войсу Discord- UKRAINE GTA 04 Надані ГС держу в ЛС-Telegtam.

Примітка: Тайм-коди до відеозапису не додавав, оскільки повна розмова триває близько 8 хвилин і стосується одного питання — продовження ліцензії приватного адвоката. Через це розділення відео на окремі тайм-коди не має практичного сенсу, адже для повного розуміння обставин необхідно переглянути розмову повністю. Усі наведені мною обставини містяться в одному безперервному відеозаписі без монтажу чи вирізаних фрагментів.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі