Саша Брускі
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 25 Гру 2023
- Дописи
- 77
- Реакції
- 63
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик
- Особистий нікнейм: Хаторі Брускі
- Суть скарги: Вітаю пане Сергій Коваленко, є скарга на Валерію Тимошик а саме за брехню та не правильне виконання обов'язків.
Отримав я покарання а саме БАН АС#110 і у мене є відкат як я його отримав, потім я пишу оскарження на форум, перше відмовили, потім я пишу ще раз тільки вже запит на перевірку сторнього ПЗ, вона знайшла чіти але там такі файли 20 років давності і то не рахувалося за використання.Після перевірки вона промовила "Вам вилазить АС?" я говорю так і вона сказала що вона передасть Технічному спеціалісту щоб той мене розблокував бо по її словах вона не може розблоковувати АС. Потім я чекаю 7-му годину та вирішив написати в тех.підтримку розповів про ситуацію та отримав відповідь: "Приносимо свої вибачення, очікуйте", ну і я очікував. Потім я зранку прокинувся та вирішив подивитися що ж там на форумі, мені відповіли на тій скарзі, дивлюся а там та ж сама людина Валерія Тимошик яка казала очікуйте вас скоро розблокують, вона написала
Вітаю.
Покарання видано вірно і оскарженню не підлягає.
Розглянуто!
Прошу у вас Сергій Коваленко розблокуйте будь ласка мої акаунти а саме Хаторі Брускі 02/03.
Подєкував за увагу!
3.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Якщо потрібні скріни де писали просимо вибачення очікуйте та побачити групу в якій робили перевірку на ПЗ то напишіть будь ласка в ПП sanek_666
4.Дата походження: 27.12.2024