Розглянуто Скарга ||| Виключно для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
465
Реакції
599
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: На ім'я Олега Галицького
2. Особистий нікнейм: Річард Ронський
3. Суть скарги:

Вітаю! Звертаюсь із величезними проблемами на 02 сервері, за думкою суспільства та моєю ініціативою було принято рішення звернутися офіційно так як особиста розмова із адміністрацією не допоможе, чому?: Більшість проблем які існують на сервері так і залишаються на сервері без точного вияснення та вирішення, я проявляв активність 3 місяці будучи президентом, і за цей термін я помітив що більшість лідерів звертається до адміністрації із пропозицією відновити 4 факт на сторінці Ukraine GTA а саме високий рівень RP, були і люди які готові були допомогати фракціям у підвищені RP але при першому прохані о допомозі, адміністрація що зробила - посміялась із ідеї, якщо залишити це залишається ще одна проблема, багато лідерів висловлювали свої думки о тому що покарання за порушення правил серверу сильно м'які, я розумію думку одного барана як це говорять ніхто не чує але це не перший випадок, і мало того я теж виступав за це, якщо говорити прямо то лідер це не остання людина на сервері, якщо обрали лідера тоді і мають слухати його думки та допомогти або підняти цю тему, але всі проблеми які на сервері та мають бути вислухані керівником залишаються на сервері тому-що адміністрація боїться керівництво, то скажіть то такі страшні люди? Всі ми люди та маємо слухати та дослухатися один до одного а не залишати внітрішні проблеми без ніякого зворотнього зв'язку.

Також бізнеси, болюча тема, чи варто було ставити 5% на зняття грошей з бізнесу, коли я запитав для чого, відповідь була відсутня, тому-що знову всі бояться запитати, так як я не володію інформацією о цілях цього заходу тому маю думку що було зроблено для прибирання податку, але податок який працює на 02 сервері залишається, податок який уходить фізично надає можливості підтримувати казну в тому темпі який треба для стабілізації економіки, робити податкові канікули, зміна податкової ставки.

І не зрозуміло куди ідуть ці гроші, якщо дивитися на мою статистику казни то казна за тиждень не підняла таку планку як піднімає оплата фізично, і діло зовсім не в виводі грошей з серверу, давайте подивимося як реагують на це люди? Не бачив не одної людини яка висловила подяку за цю систему, не треба повторювати історію і говорити що люди тут нічого не вирішують, ось ми і доходимо до того що є головною проблемою, давайте дивитися на обставини які є сьогодні, робляться дії від адміністрації, якщо дивитися логічно по ієрархії адміністрація це керівництво для керівника має бути важливо дослухатися до підлеглих і зробити так щоб це підходило для всіх а не для звіту адміністратора, або адміністратор не керуючий а має слідкувати, тоді чому мені адміністрація дає вказівки які я маю робити? Не говорю про те що це виконується, і не через принципи або якусь впертість, просто вказівки вилазять серверу боком, але не забуваємо про те що керівництво в ніякому разі не дізнається про внутрішні проблеми.

Ще про бізнеси, існує правило 10.2 якщо не помиляюсь, про якусь заборону про виставлення гранчних цін, ну якщо говорити прямо, RP проект як може бути заборона якщо в житті теж влада керує цінами, але не на всю продукцію, але існує така річ як процент на "навар" що теж вважається керуванням цінами, але добре колись хтось приняв рішення написати це правило, але власник може виставити ціну яку хоче але в рамках виставленого закону, але добре правило, давайте дивитися із іншого боку, чи не по "RP" коли сервер керує економікою, також коли конкуренція бізнесів налагоджена для комфорту усіх бізнесменів, ну була ситуація змінили ціни, що вийшло? Обурення бізнесменів, думаєте якщо прибрати ціноутворення буде інша ситуація? Не думаю, а знаєте чому? Все що робилося в податковій робилося з думкою суспільства а не моєю думкою яку я вважаю за потрібне, і це головне я хочу не щоб керівницво а всі адміністратори зрозуміли що це не диктатура, і люди довго терпіти не будуть що якщо виконуюються внутрішні дії тоді вони мають обговорюватися.

Також на кінець я хочу підмітити те що скарги, пропозиції які набирають оберти не з кожним днем в вже роки про бізнеси залишаються без будь якого розгляду, чи як ще треба проявляти активність гравцям щоб їх почули? Далекобійник, магазин зброї, сад і город, магазин зброї, чи мало цього ? На кожен із цих бізнесів було багато скарг а також пропозицій які не були розглянуті, деяки бізнеси не можуть тримати бізнес та розвиватися через те що у них товари уходять за 30хв, до деяких бізнесів далекобійники просто заїхати не можуть щоб поставити товар.

Також внутрішні проблеми із адміністрацією, я був на 2 виборах де було доведено та зрозуміло причину дискваліфікаї кандидати в президенти до дебатів а сама "Кража грожей а також підробка голосів" докази цього досі зберігаються але при 2-х зверненнях до адміністрації було сказано що немає стільки доказів, хтось боявся знімати бо і так стояв, все наче добре але! Повністю було надано докази, та наведені факти, навіть після звернення до ЗГА, я почув що треба звертатися до ГС\ЗГС хоч і було сказано про минулу розмову з ними.

В скарзі немає наведних фактів про порушення адміністрації, скарга не вважається про порушення адміністрації а про проблеми самого сервера, прошу вчинити дії для покращення ігрового світу.
Відповідь на скаргу вважаю повноцінною виключно від керівника, також попрошу не закривати коментарі на скарзі, так як люди теж хочуть висловити свою думку, вважаю скаргу публічною, ви і самі буде впевнені що не одного мене це виводить. (Також переміщення в пропозиції щодо покращення вважаю за недоречне).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Описано в "суть скарги".
5. Дата походження: 16/07/2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!

Відсоткова ставка при знятті коштів з бізнесу буде перерозглянуто.
За казною адміністрація спостерігає, щодо надходжень та використання їх в межах серверів.
В найближчий період певні положення правил UKRAINE GTA зазнають змін, про бізнеси в тому числі.
Щодо розгляду пропозицій - більшість пропозицій беруться до уваги та надалі деякі реалізовуються або модернізовуються та вносяться.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі