Гліб Казікович
Отаман
- Реєстрування
- 22 Лис 2023
- Дописи
- 40
- Реакції
- 27
- Бали
- 21
Дякую вашому проекту UKRAINE GTA за емоції які ви мені подарували з 2022 р завдяки вашому проекту я знайшов собі багато друзів , даже дівчину)
Я бажаю вам успіхів дружнього колективу але нажалль я змушений покинути ваш проект 🥺
Хочу щоб ви пепедали подяку таким людям як Олександра Фатченко (Дякую вам пані Олександра за доброчесність до гравців❤️)
Владислав Савочкін (Ти найлудший КП❤️)
Також хочу передати подяку (Наталі Поляковой, Богдану Скляренко, Павлу Байдену, Нікіті Віцкі , Дмитру Дахно, Максиму Лісовському, Нікіті Фатченко, Крісу Ровену, вибачаюся кого забув) Дякую вам за допомогу ви налудші я люблю вас❤️❤️❤️❤️
На все добре я покидаю проект🥺❤️
🥺Гліб Казікович🥺
Я бажаю вам успіхів дружнього колективу але нажалль я змушений покинути ваш проект 🥺
Хочу щоб ви пепедали подяку таким людям як Олександра Фатченко (Дякую вам пані Олександра за доброчесність до гравців❤️)
Владислав Савочкін (Ти найлудший КП❤️)
Також хочу передати подяку (Наталі Поляковой, Богдану Скляренко, Павлу Байдену, Нікіті Віцкі , Дмитру Дахно, Максиму Лісовському, Нікіті Фатченко, Крісу Ровену, вибачаюся кого забув) Дякую вам за допомогу ви налудші я люблю вас❤️❤️❤️❤️
На все добре я покидаю проект🥺❤️
🥺Гліб Казікович🥺
Останнє редагування модератором: