Саша Колесник
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 116
- Реакції
- 54
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Кріс Ханзо
- Особистий нікнейм:Саша Колесник
- Суть скарги:Суть скарги я бачу як адміністрація 5 сервера самі порушують правила і головна адміністрація постійно пише, що з ними буде проведена бесіда. Ви вважаєте, що це нормально коли звичайному гравцю видають покарання у вигляді бану/ деморгану, а адміністрації лише бесіда? І як помічено на практиці, з деякими адміністраторами ця бесіда взагалі не працює. Порушення є повторними. І нажаль не завжди є докази цих порушень. Але вони є. На мою особисту думку, Кріс Ханзо не повинен знаходитись на такій високій посаді, він не може прослідкувати за своїми колегами, які постоянно порушують. На рахунок скарги "Ухід від рп Андрій Савчин" там видно як він в чаті написав "міс клік". Переглядала скаргу Оліка Вейсс і дала таку відповідь: Вітаю адміністратору було потрібно терміново покинути гру по робочим моментам. Це нормально? Ви перевірили пологам коли він зайшов після цього до гри?Якщо він знав, що в нього є незакінчена робота, яка потребує термінового виходу з гри, чому він пішов на контейнери? Всі скарги з порушенням адміністрації за цей місяць буде прикріплено в кінці. Назар Левый "Масові порушення". Я бачив як його забанили на 20 днів, а потім чогось розбанили, так як в чаті в грі я бачив як йому видаються покарання. Оскарження не було на форумі. Як він вийшов з бана? Невідомо чого і хто в нього розбанив. Докази що його забанили на 20 днів ( Назар ) І вже ми можемо бачити на форумі як Назар Левий отримує покарання за дм. В мене до цього є дуже велике питання. Я бачу як адміністрація просто блатить гравця. З адміністратором Тоні Харрісоном була розмова в офіційному Діскорді 05 на рахунок скарги. Там були образи, за які адміністратор не поніс покарання. Розмова з адміністратором образа 20:57 скарга тиць
- Хочу зауважити, що данна скарга ні в якому разі не являється "зливом адміністрації". Я просто хочу справедливого відношення до порушень адміністрації
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць тиць тиць тиць тиць тиць Андрій Савчин