Зачинено Скарга: До п.Вінстана також було нон рп!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
  1. Нікнейм гравця: Влад Вінстан.
  2. Особистий нікнейм: Данил Іванов.
  3. Суть скарги: Вітаю! Шановна Адміністрація! Прошу вас передевитися мої докази с боді камери! Код: 0:26 - 0:28 Спіцробітник відкрив двері мені в КПЗ Самє спіцробітник молучив мут... Я був в шоці далі Код: 0:30 - 0:36 Самє: Я Привітався с Спіцробітником по сурбидинації приставився потім міг придявити своє посвічення! Код: 0:52 - 1:04 Шановна Адміністрація! Я Підійшов до людини та приставився по формі можжно почути самє я показав своє посвічення не передваючи людині в руки! Код: 1:04 - 1:10 Людина самє п.Вінстон Спіцробітник Національної Поліції м.Київ взяв моє посвічення но можно було почути самє що я показав людині напротив не передаваючи людині в руки! Прошу цє замітити! Код: 1:08 Самє п.Вінстон сказав офф откат також Код: 1:07 - 1:10 самє п.Вінстон на менє націлівся зброєю на менє чи тайзером цє можно побачити по відео фіксації! Також я сказав офф не принимається їдє за нон рп! Код: 1:25 - 1:28 Попросив людину приставитися но людина було забовязана в началі приставитися но людина не приставилася після цього що я попросив п.Вінстона приставитися людина приставилася а щоб я би не спитав що я ским розмовляю! Прошу! Шановна Адміністація вас передивитися поршення від сторони п.Вінстона! Також Було від п.Вінстона нон рп! Стаття 61. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу
    Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб, - Дякую за увагу Шановна Адміністрація!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.08.2024

Влад Вінстан

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
505
Реакції
230
Бали
103
  1. Нікнейм гравця: Влад Вінстан.
  2. Особистий нікнейм: Данил Іванов.
  3. Суть скарги: Вітаю! Шановна Адміністрація! Прошу вас передевитися мої докази с боді камери! Код: 0:26 - 0:28 Спіцробітник відкрив двері мені в КПЗ Самє спіцробітник молучив мут... Я був в шоці далі Код: 0:30 - 0:36 Самє: Я Привітався с Спіцробітником по сурбидинації приставився потім міг придявити своє посвічення! Код: 0:52 - 1:04 Шановна Адміністрація! Я Підійшов до людини та приставився по формі можжно почути самє я показав своє посвічення не передваючи людині в руки! Код: 1:04 - 1:10 Людина самє п.Вінстон Спіцробітник Національної Поліції м.Київ взяв моє посвічення но можно було почути самє що я показав людині напротив не передаваючи людині в руки! Прошу цє замітити! Код: 1:08 Самє п.Вінстон сказав офф откат також Код: 1:07 - 1:10 самє п.Вінстон на менє націлівся зброєю на менє чи тайзером цє можно побачити по відео фіксації! Також я сказав офф не принимається їдє за нон рп! Код: 1:25 - 1:28 Попросив людину приставитися но людина було забовязана в началі приставитися но людина не приставилася після цього що я попросив п.Вінстона приставитися людина приставилася а щоб я би не спитав що я ским розмовляю! Прошу! Шановна Адміністація вас передивитися поршення від сторони п.Вінстона! Також Було від п.Вінстона нон рп! Стаття 61. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу
    Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб, - Дякую за увагу Шановна Адміністрація!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.08.2024
Вітаю шановна адміністрація.
Дивіця я не почув що мені показали посвічення я думав дали бо в п.Іванова поганий мікро"Якщо Адміністрація запросе фрапс надам"акож я откатив але п.Івано перетягнув рп в свою сторону сказав''откат отказано!''.
Перейдем там де Іванов казав,що я націлився тайзером це місклік даже секунди не пройшло хочу зауважити.
Перейдем дальше п.Іванов каже,що я не показав зразу посвічення але тоді мій напарник п.Фельдшер вів процесуальні дії я викликав адвоката бо я вищий по званню але тоді громадянин захтів побачити посвічення і я надав.
Від мене перевищення службових повноважегь не було,я не порушив субординацію я почав говорити грубшим голосом тай все.

Також зауважу скарга не по формі!
З повагою Влад Вінстан

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Коли гравець випадково націлився на вас тайзером або іншою зброєю, неможливо порахувати як рп ситуацію, також враховуючи те, що він це зробив один раз + одразу зробив відкат, але вам показалось це він це зробив навмисно, та чомусь вирішили що він не хоче відігравати цю дію. Також співробітник не зобовʼязаний був представлятися. Порушення від працівника не було виявлено.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі