Розглянуто Скарга ЗСУ//Вадим Кондратюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Вадим Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Давид Шулик
  3. Суть скарги:
  4. Для повного відтворення подій подаю хронологію без змін у послідовності, проте з більш виваженими формулюваннями:
    1. Учора ввечері, прибувши з друзями до КПП ЗСУ, я помітив давнього знайомого — В. Кондратюка. Хотів із ним привітатися, але натомість він відкрив по мені вогонь і вбив. Це сталося в «жовтій» зоні, а не в «червоній».
    2. Сьогодні я повернувся з метою з’ясувати мотивацію його дій. Підійшовши до Вадима, я запитав про причину стрілу. Він заявив, що то був лише попереджувальний постріл, а потім почав мене ігнорувати. Визнаю, я міг його образити своїми словами, після чого відійшов убік і заглибився в «АФК».
    3. Саме з цього моменту й розпочався запис подій. Згодом я знову звернувся до П. Кондратюка з питаннями, на що він у приватному чаті відповів: «Макака з жёлтухи, даю дві хвилини». Це спровокувало в мені бажання втрутитися силою, але я втримався.
    4. Далі він затримав мене за надто довге перебування в «жовтій» зоні. Претензій до його дій не маю — вони відповідали правилам. Він викликав представників НПУ чи СБУ (точно не пам’ятаю), але, не бажаючи довго чекати, вивів мене в ліс, вилучив записи й убив.
    5. Одже хочу підвести підсумки подій
      1.так я прийшов до П.Кондратюка з притензіями тому що знав його з хорошої сторони але він повів себе не адекватно)
      2.П.Кондратюк мав якусь особисту неприязнь до мене тому що по іншому описати це не можу
  5. Докази (скріншот/відео):Тиць-тайм коди (0.00 до 0.24 -стою в афк)(0.44 підійшов до п.Кондратюка)(1.09 фраза"Макака з Желтухи даю 2хв")(від 1.09 до 3.06 діалог не сперечаюсь спілкувався я не коректно але на це була причина за це готовий отримати покарання якраз тут відбулось затримання)(до 5.35 стояли когось чекали та якраз з цього моменту він мене починає вести в ліс)(6.16 почав обшукувати якісь відео пристрої)(6.36-зняв кайдани та почав стріляти ясно я почав втікати так як переживав за життя)(6.45-застосував тайзер та почав стриляти)(6.59-вбив)
  6. Дата порушення:

Владислав Дракула

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
380
Реакції
284
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт гравець [82741] отримує покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Гравець [189476] отримує покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі