Відмовлено Скарга Казмірук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
101
Реакції
73
Бали
77
1. Ваш нікнейм:Влад Тюремчук
2. Нікнейм адміністратора:Назарій Казмірук
3. Суть скарги:Прошу переглянути видане мені покарання — зняття з посади підполковника та ЧС лідерів на 14 днів.На мою думку, покарання було видано необґрунтовано, оскільки вказана причина не відповідає ситуації, яка відбувалася під час спілкування у Voice.Прошу адміністрацію переглянути повний фрапс/запис адміністратора, на підставі якого було прийнято рішення про моє зняття, та перевірити контекст розмови.Також прошу звернути увагу на те, чи дійсно мої слова порушували правила та чи були підстави для настільки суворого покарання.Прошу переглянути ситуацію та, у разі відсутності порушення, скасувати покарання і відновити мене на посаді.
Також хочу зазначити, що протягом служби я активно допомагав Лідеру та його заступнику у розвитку фракції. Я постійно намагався залучати нових людей, підтримував активність складу та допомагав із організацією заходів.Зокрема, я запросив своїх знайомих для участі в параді, оскільки для фракції була потрібна додаткова кількість учасників. Я справді старався бути корисним фракції та виконувати свої обов’язки максимально відповідально.Саме тому прошу врахувати мою попередню діяльність, допомогу керівництву та загальний внесок у розвиток фракції під час перегляду ситуації. Надалі готовий дотримуватися субординації та всіх встановлених правил.

Також хочу зазначити, що в даній ситуації є різні думки серед складу. Назарій Казмірук та Томас Монтьє займають позицію проти мене, тоді як інші учасники складу мене підтримують. Прошу врахувати, що думки можуть бути суб’єктивними, тому вважаю правильним оцінювати ситуацію насамперед за фактичними доказами та повним фрапсом.У зв’язку з цим прошу об’єктивно переглянути запис Voice та всі обставини ситуації й прийняти рішення відповідно до правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/6uz25erq74cd464j
Скрін було зроблено з офіційного чату ДКВС 02 серверу

5. Дата порушення:21.08.2026

«Примітка прошу скаргу розглянути КА/ГА»

Останнє редагування:

Назарій Казмірук

Адміністратор| 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
740
Реакції
236
Бали
259
Вітаю, так як скарга складена на мене, пояснюю, повага має бути в любому випадку, і не має різниці чи це людина яка займає посаду чи ні, під час вашого спілкування зі мною, ви сказали погані слова в адресу ЗГС Держ, відповідно рішенням слідкуючого адміністратора, попередньо повідомивши ЗГС Держ, було прийнято рішення про ваше зняття, також сьогодні вдень відбулась ситуація з працівниками НПУ та тереторії ЗСУ, також так як ви були на випробувальному терміні, все ваші не правильні дії зафіксувались і брались до уваги, за 1 день, порушення з працівниками НПУ, це не дуже критичне, але неповажне ставлення до адміністрації або до людини, це вже має межу
Очікуйте відповіді від ГА

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,167
Реакції
581
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Враховуючи відеодоказ, який надав адміністратор:
Покарання видано вірно. Ваші дії та висловлювання належать виключно вам та обрані лише вами.
В оскаржені відмовлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі