Зачинено Скарга/Конор Стоун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тім Брауні

Козак
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
24
Бали
362
1. Ваш нікнейм:Тім Брауні
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун
3. Суть скарги:нас заблокували с причиною до оскарження ( мне передалг друг 350кк на мой др) после єтого нас сразу же заблокиривали с причиной до оскарження на форме, после этого я кинул скаргу и друг тиць тиць и нам там ответили что нас было заблокиривано за махинации у меня вопрос это махинации если мой друг занял деньги чтобы меня поздравить он не без роботний он роботает на фуре и все такое так что он не кого не кидал на бабки+ на него не написано скарг+ на меня не написано скарг за махинации, я написал еще одну скаргу где сказал и росказал что и как повторно тиць прошу меня розблокиревать так как я и мой друг не в чем не виновати, не было не продажи вертоов не покупка и не чего такого за то что нас могли бы заблокиревать у меня вообще акаунт создал вчера вечером спасибо за внимание
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):1 скарга 2 скарга 3 скарга 4 скарга
5. Дата порушення:22.07.2026

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,090
Бали
643
Вітаю
Напишіть в приватні повідомлення Телеграм @spec_uagta

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,090
Бали
643
Після перевірки усіх наданих доказів, ви отримуєте блокування на усіх серверах та без можливості продовження грати через постійні порушення правил Ukraine GTA, а саме:махінації, масовий обман гравців та обман адміністрації.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі