коля ялов
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Січ 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм гравця:Волтер Бейтман Микита Романов
- Особистий нікнейм:Матвій Карбонд
- Суть скарги: я працював на фермі і побачив як приїхали НПУ, в них пропав атомобіль після чого вони обігли будинок і прибігли до мене та затримали, мені сказали що я в рошуку хотя мене ніхто неперевіряв, вони мене відвели ми стояли 4хв та вони сказали що шофер заспав але там видно як в них пропав автомобіль та ніхто не приставився (приставились після того як я нагадав та некоректно не відіграли рп відвернув та показав посвідчення) після чого приїхав атомобіль, та не було відіграно рп як мене садили в автомобіль, ми поїхали та були порушення правил дорожнього руху (ввиїзд на зустрічну смугу, проїзд на червоне, ) вони сказали що є маячки хотя їх не було ми приїхали рп як мене витягнули теж не було після чого в камері допитів від співробітника було неадекватне ставлення (оск погрози образи та багато іншого)
затримання без автомобіля, некоректна відігровка рп, образи, обман. - Докази (скріншот/відео): 4.24(оск погрози) 0.20 (затримання) 0.3 (пропав автомобіль) 0.43(неокректна відігровка рп) 3.25 (неправильно зачитана міранда) 3.30 (порушення равил дорожнього руху)
- Дата порушення: 13.10.2025
Останнє редагування: