Розглянуто Скарга|Микола Джеффері ДЛЯ ГС/ЗГС ДЕРЖ!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ронський

Професіоналл UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
42
Реакції
15
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Владислав Ронський
2. Нікнейм порушника: Микола Джеффері
3. Суть скарги: Спочатку я хотів звільнитись по ЗВБ бо хотів відпочити потім я передумав і разів 10 сказав що я хочу працювати але лідеру всерівно і я тепер хочу піти з серверу томущо мене зняли з посадой це перша моя така посада і мені дали ще й ЧС на 15 днів організцій і ще і наверно мені дадуть варн прошу оскаржити хоча б до зняття ЧС я хотів далі працювати активити їздити на постачання й перевозити порушників але скільки я не просив мені не дали цю можливість нажаль і кожна людина має право на помилку. Я дав хороший звіт активив але так вийшло
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут все
5. Дата порушення: 16.05.2026

Микола Джеффері

Генерал ДКВС|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
203
Реакції
78
Бали
73
Вітаю! Шановний Владислав Ронський я вам вже надавав таку відповідь "Що не бачу сенсу вас тримати у фракція" так як ви хотіли піти відпустку а потім взнали що дні відпустки не входять у термін захотіли знятися ви написали мені але перед цим ви мені сказали що на вас працівник НПУ збирається писати скаргу і ви хочите знятися але ви стали на посаду 6 днів назад тому вас було знято з посади по порушеню правил держ організацій 7.3. Покинути завчасно від вказаного мінімального терміну, посаду заборонено. | Чорний список фракції 10 днів
Вас було занесено в ЧС ДКВС на 15 днів а не ЗЧС Фракцій я свою відповідь надав вам в телеграм та тут написав також передав докази Старшій адміністрації очікуємо відповіді від ГС/ЗГС Держ

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
621
Реакції
353
Бали
123
Вітаю, шановний гравець, переглянувши Вашу скаргу та докази Лідера ДКВС, готовий винести вердикт:

Лідер ДКВС "Микола Джеффері [9182]" отримує покарання у вигляді "Догана" через неуважність.

Вас
"Владислав Ронський [19113]" буде відновлено на посаду "Майор ДКВС".

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі