Розглянуто Скарга НПУ//Максим Заборний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Максим Заборний
  2. Особистий нікнейм:Давид Шулик
  3. Суть скарги:
  4. Ситуація була такою: я виїхав на роботу інкасації разом із напарником. Однак він поводився дещо дивно — коли на нас нападали, він був в АФК (автоматичне відключення) і не реагував. Через це ми посварилися, і він почав мені погрожувати.
    Далі відбулася наступна подія: ми їхали, і по нам почали стріляти. Я включив запис на телефоні та викликав поліцію. Після цього під’їхали Максим Заборний та Костя Токсичний і заявили, що нас зупинено за порушення правил дорожнього руху. Я погодився, що порушив ПДР, але пояснив, що втікав, бо по нам стріляли. Відповідь була одна — вони “не бачили” нічого. Я ще раз пояснив, що викликав поліцію і навіть маю запис із подією, але їм було байдуже. Вони ігнорували скоєне кримінальне правопорушення, і попри те, що моє авто було пошкоджене та я поранений, вони виписали штраф.
    Після цього мій напарник вдарив мене, а поліція стояла і не реагувала. Це мене спровокувало, і я вдарив його у відповідь. Через це мене одягнули в кайданки, хоча я пояснював, що лише захищався. Мене повезли у відділок, хоча по дорозі я повторював, що мене побили, але мої слова ігнорували. Крім того, мені неправильно зачитали права за мірандою, а пізніше висунули обвинувачення за трьома статтями. висновок-виявленно недбалість служби тобто осба не прийняла до уваги мою скаргу на постріли та не реагувала на повідомлення . Порушення правил міранди
  5. Докази (скріншот/відео):Тиць Тайм коди (00.1 почали стріляти) (0.30 викликав нпу) (0.52 зупинили) (1.08 надали посвідчення та я обяснив що по нам стріляли)(1.40 обяснюю що ми втікали)(1.50 по 2.10 стараюсь обяснити що по нам стріляли але поліцейським все одно він стоїть на своєму та закриває очі на скарги)(з 2.30 я пробою обяснити що стріляли але поліцейськи каже я такого не бачив. Я обяснюю кажу є запис а він все одно каже небуло виклику,небачив хоча я міг показати)(3.33 мене почали бити майже вбили поліцейськи це ігнорують я починаю оборонятись після чого мене повязали)(3.42 обяснюю що на мене напали)(4.17 обясню що маю право на телефонний дзвінок та перекладача тобто порушення правил міранди)(з 3.42 по 4.27 обяснюю що на мене напали що я не винний я оборонявся але мене знову ігнорують)(8.49 виписав орієнтування)(9.11 посадив)
  6. Дата порушення:02.07.2025

Святослав Наконечний

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
318
Реакції
144
Бали
88
Адреса
🇺🇦 Lviv ❤️
Веб-сайт
youtube.com
Вітаю, переглянувши ваші відео докази виношу свій вердикт

Даному працівнику буде проведена бесіда на рахунок його дій

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі