Розглянуто Скарга НПУ Х//99202 грубі порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: 99202
  2. Особистий нікнейм:Давид Шулик 189476
  3. Суть скарги
  4. Я перебував у холі НПУ м. Харків під час набору, після чого до мене підійшов представник поліції та надав законне попередження про необхідність покинути жовту зону. Я мотивував своє перебування тим, що мав намір подати заяву на представника поліції. Після цього правоохоронець вивів мене з будівлі ГУНП, до чого в мене не було жодних претензій.
    Однак, щойно з мене зняли кайданки, до мене підбіг сержант та завдав удару електрошокером. Я не міг усвідомити причини таких дій і намагався з’ясувати обставини, однак замість пояснень почув лише мовчок. Я не розумів підстав для цього, не мав змоги ознайомитися з посвідченням представника поліції та був фактично позбавлений можливості реалізувати свої права.
    Більше того, зазначена особа не мала при собі моїх документів, однак, якимось чином, оформила мене як особу, що перебуває в розшуку. Це свідчить про грубе порушення норм як Кримінального процесуального кодексу, так і основоположних прав людини. Дії представника поліції не лише перевищили межі службових повноважень, але й завдали мені безпосередньої фізичної шкоди, що може свідчити про зловживання владою або службовим становищем.
    Тайм коди-1.17 зняли наручники 1.23-застосування табельної зброї 2.29-видача розшуку 4.13-посадили
  5. Докази (скріншот/відео):запис
  6. Дата порушення:12.03.25

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,211
Реакції
1,164
Бали
253
Вітаю!
Гравець №99202 отримує покарання у вигляді jail 30 NoNrp , а також працівник отримує догану та з ним буде проведено бесіду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі